Britney Spears'ın kardeşi kavgayı bitirmek için ablasına yalvardı: "Utanç verici"

Jamie Lynn Spears bugüne kadar ablasının en büyük destekçisi olduğunu söylese de pop yıldızı buna inanmıyor

Britney Spears (sağda) ve Jamie Lynn Spears (solda) 2006'da birlikte Los Angeles Lakers ve Washington Wizards arasındaki basketbol maçını izlemişti (Reuters)

Jamie Lynn Spears, ablası Britney Spears'la kamuoyu önünde yaptığı tartışmalara son vermek istediğini açıkladı. 

Netflix dizisi Sweet Magnolias'ta rol alan Jamie Lynn cumartesi Instagram hikayesinde pop yıldızı ablasına yalvararak utanç verici "laf dalaşını" bitirmek istediğini belirtti. 

30 yaşındaki Jamie Lynn uzunca gönderisini 40 yaşındaki ablasına, "Britney sadece beni ara" diyerek başladı. 

Ünlü aktris sözlerini şöyle sürdürdü:

Birçok kez seninle doğrudan konuşmayı ve bunu kız kardeşlerin yapması gerektiği gibi özel olarak halletmeyi denedim ama yine de her şeyi kamuoyuna açık platformlarda yapmayı seçiyorsun.

Jamie Lynn, her zaman ablasının yanında olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Bu arada lütfen yanında olmadığımı veya bir şeyler uydurduğumu anlatmaya devam etmeyi bırak. Sana kaç kez ulaştığımı, desteklediğimi ve yardımcı olmaya çalıştığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu utanç verici ve durması gerekiyor. Seni seviyorum.

Aktris, 18 Ocak'ta çıkacak Things I Should Have Said (Anlatmam Gereken Şeyler) adlı kitabının tanıtımı için Good Morning America programında verdiği röportajda ablasının bugüne kadarki en büyük destekçisi olduğunu söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Britney Spears'a yakın bir kaynağın pop yıldızının, kardeşinin bu ifadelerine inanmadığını ve daha fazla kitap satmak için yaptığını söylediği aktarıldı. 

Britney Spears son dönemde özellikle kız kardeşini hedef alarak ailesine sert eleştiriler yöneltiyor. 10 yıldan uzun bir süre hem kişisel hem de iş hayatını vasilik uygulamasının belirlediği pop yıldızı kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: 

Ailem hayallerimi yüzde 100 milyar mahvetti ve beni deli gibi göstermeye çalıştı.

Kasımda görülen davayla Britney Spears vasilik düzenlemesinden kurtulmuştu. 

 

Independent Türkçe, Page Six, The Daily Beast

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU