Ricky Gervais, After Life'ın 3. sezonundaki bir sahnede fazla ileri gidip gitmediğini sorgulamış

Netflix dizisinin son sezonu cuma yayımlandı

After Life yıldızı Tony Way, 3. sezonda Ricky Gervais'in "çok ileri gidip gitmediğini" sorgulamasına neden olan sahneyi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gervais yaratıcısı olduğu Netflix kara komedisinde başrol oynuyor. Dizi eşinin ölümünden sonraki dönemle baş eden Tony adındaki adamı konu alıyor.

Tony, istediği ne varsa yaparak dünyayı cezalandırmak için acısını kullanırken fotoğrafçı Lenny'yi oynayan Way, yeni dizide biraz aşırıya kaçmış olabileceklerini düşündükleri bir an olduğunu itiraf etti.

Söz konusu sahnede Tony, Lenny'nin göbeğine üfleyerek ağzıyla ses çıkarıyor. Digital Spy'a konuşan Way, "Ricky'nin bunu yüksek sesle söylediğini duyduğum tek andı" dedi.

Way o anı şöyle anımsadı:

Çekimlerin ortasında kazağımı kaldırdım ve o da sanki küçük bir çocukmuşum gibi göbeğime üfleyerek ses çıkardı ve bir anda kafasını kaldırıp 'Çok mu ileri gittim? Bir sorun yok değil mi?' diye sordu.

Bence sorun yok, bunu yapmaya devam etmeli ve ne olacağını görmeliyiz. İşe yaramazsa her zaman çıkarabilirsin.

Way şöyle devam etti:

Bence o sahne epey önceden yazılmıştı. Göbeğe üflemeyse o kadar eski değildi... Bu, açıkça Ricky'nin kabusu, çok fazla gürültü yapan kişiler... Ama bu sahne giderek daha da tuhaf bir hale geldi ve daha fazla prova aldıkça sonunda bunu yaptı.

After Life'ın 3. sezonuna iki yıldız verdiği incelemesinde The Independent'tan Louis Chilton, gösterinin "duygusallığa saplandığını" ve bir zamanlar yaptığı gibi derinden etkilemeyi başaramadığını yazdı.

After Life şu anda Netflix'te izlenebilir.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU