Dünyada bir ilk: John Wick'in lunapark treni Dubai'de açılıyor

Filmin yapım ekibinin yardımıyla tasarlanan eğlence merkezi, Continental Hotel'i andırıyor

(Lionsgate)

Dubai'deki bir eğlence parkı, film serisi John Wick'ten ilham alan dünyanın ilk hız trenini bu ay açacak.

Halihazırda Açlık Oyunları (The Hunger Games), Şrek (Shrek), Yeşil Yaban Arısı (The Green Hornet) ve Kung-Fu Panda temalı trenleri olan film delisi lunapark Motiongate Dubai, 21 Ocak'ta yeni treni "John Wick: Open Contract"ın açılışını yapacak.

Filmin yapım ekibiyle ortaklaşa tasarlanan hız treni, filmlerdeki Continental Hotel olarak tasarlanmış sette ziyaretçilerin "sürükleyici bir ortama" girmesini sağlayacak.

 

Lionsgate.jpg
Lunapark treni deneyiminin CGI modeli (Lionsgate)

 

Hız treni daha sonra kendi maceranı seçme deneyimine dönüşüyor; John Wick'i avlayan suikastçılara katılmayı seçebilir ya da onun ekibinden yana olup kaçmasına yardım edebilirsiniz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Biraz New York'daki Flatiron binasına benzeyen bir dış cepheye sahip olan sürükleyici tur, ön tarafında kırmızı bir güneşlikle gerçek bir oteli andıracak şekilde tasarlandı.

Film stüdyosu Lionsgate'in başkan yardımcısı ve küresel canlı, etkileşimli ve konum tabanlı eğlence başkanı Jenefer Brown, "Bence Continental'in lobisinde gezinme ve filmlerde geçen ortamlarda farklı önemli anları deneyimleme fırsatına sahip olmak hayranlar için harika olacak" diyor.

Özellikle bu eğlence yeri kişileri bu çok sürükleyici ortama sokarak hikayeyi kurmakla ilgili, daha sonra trene binerek gerçekten aksiyonu yaşıyorsunuz. Burası 10 katlı, yani kesinlikle konukların deneyimleyeceği John Wick serisine yakışan bir yoğunluk seviyesi var.

İlk John Wick filmi 2014'te vizyona girmişti. Ardından iki devam filmi geldi.

Motiongate saatte 70 km'ye varan hızlara ulaşacak, Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) temalı dünyanın en hızlı tek arabalı dönen hız trenini de bu yıl açmaya hazırlanıyor.

Brown, Sihirbazlar Çetesi High Roller Casino Coaster'da "misafirler kumarhanede yürüme ve Horsemen'in başarmak üzere olduğu bir soygunda yer alma deneyimini yaşayacak" diyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU