Jamie Lynn Spears: Britney elinde bıçakla bizi odaya kilitlemişti

Eski çocuk yıldız "Kendini güvende hissetmediği için çok üzülmüştüm" dedi

Britney Spears (solda) ve Jamie Lynn Spears (sağda) 2006'da birlikte Los Angeles Lakers ve Washington Wizards arasındaki müsabakayı izlemişti (AP)

Jamie Lynn Spears, kız kardeşi Britney Spears'ın bir keresinde "kendini güvende hissetmediği" için yanına aldığı bir bıçakla ikisini bir odaya kilitlediğini iddia etti.

Eski çocuk oyuncu söz konusu yorumları çarşamba (12 Ocak) ABC News'e konuştuğunda yaptı.

Röportajda sunucu Juju Chang, Jamie Lynn'in Things I Should Have Said (Söylemem Gereken Şeyler) adlı anı kitabında Britney'in yaşamı boyunca davranışlarını "düzensiz, paranoyak ve inişli çıkışlı" diye tanımladığını söyledi.

Jamie Lynn kitapta Britney'in "korkup" bir bıçak alarak kendini ve Jamie Lynn'i odaya kilitlediği bir olay yaşandığını da iddia etti.

Sunucu Juju Chang, Britney'in bu kadar savunmasız bir anını neden kamuoyuyla paylaştığını sorduğunda Jamie Lynn şunları söyledi:

Öncelikle, kendi panik atak deneyimlerimi ve o anlarda bazen nasıl hissedebileceğimizi düşündüm. O anda bir çocuk olduğumu hatırlamak önemli. Korkmuştum. Bu deneyimi yaşamıştım ama gerçekten bir şey söylemekten de korkuyordum çünkü kimseyi üzmek istemiyordum ama Britney güvende hissetmediği için de çok üzülmüştüm.

The Independent, yorum talebiyle Britney'in temsilcileriyle iletişime geçti ancak henüz yanıt alamadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jamie Lynn röportajda kasımda 13 yılın ardından vasiliği sona eren Britney'le gergin ilişkisinin diğer yönlerini tartıştı.

Kardeşler arasındaki sürtüşme, Britney'in uzun süredir devam eden vasiliğini sona erdirmek için verdiği hukuk savaşının son aylarında gün yüzüne çıkmıştı.

Britney geçen yıl haziranda duruşmada verdiği ifadede babasının ve yasal düzenlemeye dahil olan diğer kişilerin "hapiste olması" gerektiğini söyleyerek vasilik konusundaki sessizliğini bozmuştu.

Şarkıcı, Los Angeles'taki kamuoyuna açık duruşmaya çıkmasının ardından hayranlarına uzun bir mesaj yazarak kendisine yakın kişilerin "hiç ortada görünmemesinden" şikayet etmişti.

Mesaj, Jamie Lynn'in ilk defa Britney'e destek sözü vermesinden kısa bir süre sonra gelmişti.

Ne var ki temmuzda Britney, özellikle kız kardeşini hedef almıştı. 

Pop yıldızı o dönem, "Kız kardeşimin bir ödül törenine gelip BENİM ŞARKILARIMI remikslerde sergilemesinden hoşlanmıyorum!" diye yazmıştı.

Sözde destek sistemim beni derinden yaralıyor!

Britney Spears şunları eklemişti:

Eğer 'üzgünüm, vasilik altındasın' gibi şeyler söyleyen ailem gibiyseniz... muhtemelen farklı olduğunuzu düşündükleri için sizi becerebilirler!

Kız kardeşlerin annesi Lynne daha öncesinde Jamie Lynn'i savunmuş ve Lynn'i eleştirenlere en küçük kızına saldırmayı "bırakmalarını" söylemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU