Andrew Garfield: Yakışıklı olmadığım için Narnia Günlükleri'nde rol alamadım

Garfield yerine Ben Barnes seçildi

Andrew Garfield, 2021 yapımı Tick, Tick... Boom!'da canlandırdığı müzikal yazarı Jonathan Larson performansıyla Altın Küre Ödülü kazandı (Netflix)

Ünlü oyuncu Andrew Garfield, oynamayı çok istediği Narnia Günlükleri serisinde neden yer almadığını açıkladı.

ABD'li yıldız, 8 Ocak'ta yayımlanan röportajda yeterince yakışıklı olmadığı için Prens Kaspyian rolünü kapamadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Garfield, 2010 yapımı Sosyal Ağ’la (The Social Network) ünlenmişti. 38 yaşındaki oyuncu, İnanılmaz Örümcek-Adam filmleriyle de hayran kitlesini genişletmişti.

Garfield, Marvel'ın yankı uyandıran filmi Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'taki (Spider-Man: No Way Home) rolüyle de dikkat çekti.

İkonik karakteri daha önce canlandıran ABD'li aktörler Garfield ve Tobey Maguire, filmde çoklu evren sayesinde Tom Holland'a eşlik ediyor.

"Saplantı haline getirmiştim"

"Çok istediğimi hatırlıyorum. Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) seçmelerine katılmıştım. 'Bu olabilir' diye düşünmüştüm" diyen Garfield, şöyle konuştu:

Ve o yakışıklı parlak aktör Ben Barnes rolü kaptı… Saplantı haline getirdiğimi hatırlıyorum.

Garfield neden reddedildiğini öğrenmek için menajeriyle konuştuğunu ve şu cevabı aldığını aktardı:

Yeterince yakışıklı olmadığını düşündükleri için Andrew.

Garfield, seçmelerdeki rakibine de hakkını verdi. "Barnes çok yakışıklı ve yetenekli bir adam" diyen başarılı aktör, verilen karardan mutsuz olmadığını ve Barnes'ın iyi bir iş çıkardığını ifade etti.

C. S. Lewis'in Narnia Günlükleri adlı roman serisine dayanan filmlerin ilki olan Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe) 2006'da vizyona girmişti. Barnes seriye Prens Kaspiyan rolüyle 2008'deki ikinci filmde katılmıştı.

Serinin son filmiyse 2010'da yayımlanan Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızının Yolculuğu (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader).

 

Independent Türkçe, Variety, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU