Andrew Garfield: Örümcek-Adam hakkında yalan söylemek tuhaf bir şekilde eğlenceliydi

Aktör, "Yalan söylemeyi sevmiyorum ve iyi bir yalancı değilim ama bunu kafamda bir oyun olarak kurup durdum" dedi

Andrew Garfield kısa süre önce Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un en dokunaklı sahnesini doğaçlama yaptığını söylemişti (AP)

Andrew Garfield, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) yer alıp almayacağı hakkında yalan söylemeyi "garip bir şekilde eğlenceli" bulduğunu itiraf etti.

*Haberin devamında Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'la ilgili spoiler var*

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnanılmaz Örümcek Adam (Amazing Spider-Man) yıldızı, eski Örümcek-Adam Tobey Maguire'la birlikte Tom Holland'ın filminde sürpriz bir role sahipti.

Hayranlar uzun zamandır ikilinin film için geri döneceğine dair tahminler yürütse de Garfield projede herhangi bir şekilde yer aldığını kesin olarak reddetmişti.

The Wrap'e konuşan Garfield röportajlarda yalan söylemeye dair şunları dile getirdi:

Yalan söylemeyeceğim, stresliydi. Epey stresliydi ama garip bir şekilde eğlenceliydi de.

Garfield daha sonra yalan söyleme deneyimini parti oyunu Vampir Kim'le karşılaştırdı. Bu oyunda oyuncular, kimlikleri ifşa edilmeden arkadaşlarını öldürmekle görevli.

Aktör, "Bu, gazetecilerle ve tahmin yürütenlerle oynadığım büyük bir Vampir Kim oyunu gibiydi ve çok eğlenceliydi" dedi.

'Tanrım, yalan söylemekten nefret ediyorum' dediğim anlar oldu. Yalan söylemeyi sevmiyorum ve iyi bir yalancı değilim ama bunu kafamda bir oyun olarak kurup durdum. Ve kendimi tamamen o karakterin bir hayranı olarak hayal etmeye devam ettim, ki bunu yapmak zor değil.

Garfield şöyle devam etti:

Kendimi bir hayranın yerine koyup 'peki, ben olsam ne bilmek isterdim? Bana yalan söylenmesini ister miydim? Sinemaya gittiğimde mi bunu keşfetmek isterdim?' diye düşündüm.

Oyuncunun beni filmde olmadığına ikna etmek için inanılmaz derecede iyi bir iş çıkarmasını isterdim. Ve sonra sinemada sezgim doğru çıktığında aklımı kaçırmak isterdim. Ben bunu isterdim.

Kısa süre önce verdiği başka bir röportajda Garfield, kendisinin ve Maguire'ın filmi açılış gecesinde birlikte izlemek için gizlice bir sinemaya girdiğini açıkladı.

Tick, Tick... Boom!'da canlandırdığı müzikal yazarı Jonathan Larson performansıyla Garfield pazar (9 Ocak) Altın Küre Ödülü kazandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU