Keanu Reeves, yakınlarını Matrix'in galasına özel jetle getirip ziyafet vermiş

Harley Davidson motorlar, Rolex saatler hediye etmesiyle bilinen 57 yaşındaki aktör aralıkta bonkör bir Matrix kutlaması yapmış

Keanu Reeves, Matrix Resurrections'ın ardından başka bir Matrix filmi gelmeyeceğini söylemişti (Warner Bros.)

Kanadalı ünlü aktör Keanu Reeves mütevazılığı ve cömertliğiyle Hollywood'un en nevi şahsına münhasır isimlerinden biri olarak biliniyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda Matrix Resurrections'la yeniden kendinden söz ettirmeye başlayan 57 yaşındaki oyuncu son filminin prömiyeri öncesi yine bonkörce jestlerde bulunmuş. 

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Reeves, filmin 18 Aralık'ta San Francisco'da düzenlenen gala etkinliğinde herkesin yer aldığından emin olmak için yakın çevresindeki tüm kişiler ve kendisini filme hazırlayan iş arkadaşlarıyla bizzat ilgilenmiş. 

Aktör minnettarlığının göstergesi olarak özel jet seyahati, otel konaklaması ve prömiyer biletlerini ayarlamış. Reeves filmin gösterimi sonrasında özel bir ziyafet de organize etmiş. 

Matrix ve John Wick serilerinde Reeves'in dublörlüğünü yapan Chad Stahelski etkinlik sırasında yaptığı yorumla aktörün jestini doğrulamıştı.  

Stahelski şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir grup kişiyi buraya uçakla getirdi. Muazzam derecede cömert. Bu geceki izleyiciler arasında dövüş sanatı eğitmenlerinden jiu-jitsu antrenörlerine, saç ve makyajından dublör ekibine kadar ona yardım eden pek çok kişi olacak. Arkadaşlarının ve ailesinin burada olmasını sağlama aldı.

Reeves'e özel olarak neden böyle bir jestte bulunduğu sorulduğundaysa aktör, "Deneyimlerimizi ve hayatlarımızı birlikte paylaşabilmek harika" diye cevap vermişti. 

Matrix Resurrections sinemalarda izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU