Andrew Garfield: Eve Dönüş Yok'un çekimlerinde Tom Holland beni kıskandı

İki oyuncunun kostümleri arasındaki fark Holland'ı üzmüş

İnanılmaz Örümcek-Adam (The Amazing Spider-Man) filmlerinde ikonik karakteri Andrew Garfield oynamıştı (Sony Pictures)

Amerikalı aktör Andrew Garfield, Marvel Sinematik Evreni'nde Peter Parker'ı canlandıran Tom Holland'ın, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) çekimleri sırasında kendisinin kostümünü kıskandığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son Marvel filminde çoklu evren sayesinde daha önce ikonik karakteri canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield, Tom Holland'a eşlik etti. Filmde kahramanlar; Doctor Octopus, Electro ve Green Goblin gibi kötü karakterlere karşı birlik oldu. 

Garfield, Variety'ye verdiği röportajda Holland ve Maguire'la birlikte kamera karşısına geçme deneyiminden ve aralarındaki farklardan bahsetti. 

Genç aktör, Holland'ın kıskançlığının kendisinin kostümünün telefonunu kullanmasına olanak tanıması ve ellerini kolayca çıkarmasını sağlayan fermuarlara sahip olmasından kaynaklandığını dile getirdi. 

Holland'ın telefonunu kullanması için burnunu kullanması gerekiyormuş. 

Garfield röportajda şunları dile getirdi:

Tom kıskanmıştı çünkü kostümümde ellerimi kolayca çıkarabileceğim küçük fermuarlar var. O telefonunu çalıştırmak için ellerine erişemediğinden burnunu kullanmak zorunda.

Büyük bir hasılat elde eden Eve Dönüş Yok bugüne kadar gişede en iyi açılış yapan Marvel filmleri arasında Avengers: Endgame'in ardından ikinci sırada yer aldı. 

 

Independent Türkçe, Variety, Screenrant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU