Messi'ye suçlama: "Çok şaşırtıcı eylemlerle Pochettino'ya saygısızlık yaptı"

Eski Barcelona yıldızı Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkmasını takiben karantinada

Lionel Messi, bildirilenlere göre Paris Saint-Germain (PSG) teknik direktörü Mauricio Pochettino'ya Kovid-19 testinin pozitif çıktığını söylemediği için "saygısızlık yapmakla" suçlandı.

Geçen yaz Barcelona'dan ayrıldıktan sonra PSG'ye katılan Messi, Ligue 1'in kış tatilinde Arjantin'e dönmüş ve geçen hafta yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü forvet, testi pozitif çıkan 4 PSG oyuncusundan biriydi ve bu durum kulübün pazartesi günü Vannes'e karşı oynayacağı Fransa Kupası maçında kadro dışı kalmasına sebep oldu.

Bir basın toplantısında konuşan Pochettino, Messi'nin testi negatif çıkana kadar Fransa'ya dönmeyeceğini söyledi. Yerel basında çıkan haberlerde eski Tottenham teknik direktörünün Messi'nin pozitif sonucunu ancak üçüncü kişilerden öğrendiği belirtildi.

Şimdi de eski PSG oyuncusu Jerome Rothen, Messi'nin Pochettino'ya "saygısızlık yaptığını" iddia etti ve teknik direktörün kontrolü yeniden kazanamazsa tüm oyuncuları kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.

Rothen, Radio Montecarlo'ya şöyle konuştu:

Antrenörünüze her zaman saygı duymalısınız, Clairefontaine'de bana böyle öğretildi.

Antrenör herkesten üstün olmalı, yıldız ya da genç oyuncu fark etmez, patron her an başta olmalı.

Pochettino'ya Messi'nin nerede olduğu hakkında bilgi verilmedi ve bu birçok şeyi açıklıyor. Bu iyi bir şey değil ve bence Messi'den böyle bir şey gelmesi çok şaşırtıcı.

Lionel Messi, Pochettino'ya saygısızlık ediyor. Antrenör gerçek değerleri gösteren güçlü adam olmalı. Bana göre ona güçlü bir saygı duyan tek kişi Kylian Mbappe. Diğer oyuncularla ilgili hiçbir şey hissetmiyorum.

Antrenörünüze saygı duymazsanız başarılı olamazsınız. PSG son yıllarda bundan çok çekti.

Messi, Parc des Princes'teki (Prensler Parkı, PSG'nin maçlarını oynadığı stad -ed.n.) ilk sezonunda sıkıntılı bir başlangıç yaptı ve şu ana kadar forma giydiği 11 maçta kulüp adına yalnızca bir lig golü attı.

Fakat 34 yaşındaki oyuncu Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında 5 gol attı ve Fransız kulübü son 16 turunda Real Madrid'le karşı karşıya gelecek.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/football

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU