Beyaz Saray'ın yeni sözcüsünü Melania Trump açıkladı: İletişim direktörüm

Melania Trump'ın iletişim müdürü Stephanie Grisham Beyaz Saray'ın yeni sözcüsü oluyor

Fotoğraf: AP

Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders'ın ay sonunda görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından yeni sözcünün kim olacağına ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump açıklık getirdi.

Melania Trump, kendi iletişim direktörü Stephanie Grisham'ın Beyaz Saray sözcülüğü görevine getirileceğini Twitter adresinden duyurdu.

Grisham, 30. Beyaz Saray sözcüsü olacak.

I am pleased to announce @StephGrisham45 will be the next @PressSec & Comms Director! She has been with us since 2015 - @potus & I can think of no better person to serve the Administration & our country. Excited to have Stephanie working for both sides of the @WhiteHouse. #BeBest

Trump, açıklamasında, "Stephanie Grisham'ın Beyaz Saray Sözcüsü ve İletişim Direktörü olacağını açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Kendisi 2015 yılından bu yana bizimle beraberdi. Başkan Trump ve ben, ülkemize ve yönetime hizmet edecek daha iyi birini düşünemezdik" ifadesini kullandı.

 

Stephanie Grisham Reuters-min.JPG
Stephanie Grisham / Fotoğraf: Reuters

 

Melania Trump, Grisham'ın kendi iletişim direktörlüğü görevine devam edeceğini de ifade etti.

Grisham, 2015'de seçim kampanyasına başladığı ilk aylardan bu yana ABD Başkanı Trump ve eşi Melania'nın yanında görev alıyor. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU