Kızının ölümcül bir hastalıkla boğuştuğuna doktorları inandıran kadın, çocuğun ölümüne neden olduğunu kabul etti

Cinayetle suçlanan Kelly Turner, daha hafif suçlamaları kabul etti. Turner 9 Şubat'ta hakim karşısına çıkacak

Kelly Turner, 7 yaşındaki kızı Olivia Gant'ın ölümüyle ilgili suçunu pazartesi günü kabul etti (CBS)

ABD'nin Kolorado eyaletinde bir anne, yıllarca kızı ölümcül hastaymış gibi davrandıktan sonra cinayetle suçlandı ve 7 yaşındaki çocuğun ölümüne ilişkin daha hafif suçlamaları kabul etti.

43 yaşındaki Kelly Turner, savcıların annenin yalanları sonucu gereksiz ve hayati risk taşıyan prosedürlere maruz kaldığını söylediği kızı Olivia Gant'ın 2017'deki ölümüyle ilişkili olarak, pazartesi günü ikrar anlaşması yaptı. Olivia Gant, ağır hastalara tahsis edilen bir bakımevinde vefat etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Denver Post'un aktardığına göre, Turner iki hırsızlık suçlamasının yanı sıra ihmal sonucu kızının ölümüyle sonuçlanan çocuk istismarı suçlamasını kabul ederken ağladı. Kadın 9 Şubat'ta mahkemeye çıkacak.

Gazete, "İkrar anlaşması kapsamında savcılar ve Turner'ın çocuk istismarı suçlamasıyla 16 yıl hapis cezasında anlaştığını" bildirdi.

Turner bu hapis cezasıyla aynı anda bir hırsızlık suçlamasından aldığı 10 yıllık cezayı ve son hırsızlık suçlamasından verilen üç yıllık cezayı da çekecek.

Gazetenin aktardığına göre, Bölge Mahkemesi Yargıcı Patricia Herron, anlaşmayı "hazmı zor" diye nitelendirdi. Ceza konusunda son sözü de yargıç söyleyecek.

Yargıç Herron, "Bu, uygulamayacağım anlamına gelmiyor" dedi.

Bir dizi nedenle bu noktaya nasıl geldiğimizi anlıyorum. Ama elimizde küçük bir çocuğun ölümü varken bu zor bir şey. Belgelere dair incelemem üzerinden mahkemenin değerlendirdiği üzere, bu çocuk ömrü boyunca acı verici, korkutucu testlere ve cerrahi prosedürlere maruz kaldı ve bu nihayetinde çocuğun ölümüyle sonuçlandı.

Bu, düşünülemez bir şey ve bu mahkemenin bakış açısına göre, genelde en ağır cezalarla karşılanır.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU