AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ: Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ, TKP'nin Millet İttifakı'nda olduğunu ileri sürerek, "Komünistlerde aile namus anlayışı olmaz" diye konuştu

Fotoğraf: Sosyal medya

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, konuk olduğu yerel bir kanalda Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Millet İttifakı'nın ortaklarından olduğunu öne sürerek, "Bir de Komünist Partisi var. Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" diye konuştu.

Demirbağ daha önce artan gıda fiyatları ve ekonomide yaşanan olumsuzluklar ilgili yaptığı açıklamada "Bugün ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda 2 kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Biber alacaksak bir kilo yerine üç tane alırız" ifadeleriyle gündem olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Demirbağ, Elazığlı vatandaşların deprem ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yaşadıkları sorunları dile getirmek için Twitter'da açtıkları "SahipsizElazığ" kampanyasına da tepki göstermişti.

Demirbağ şunları söylemişti:

Tabii ki sahibi var Elazığ'ın. Tayyip Erdoğan var, Allah'tan sonra. Biz varız. Ne demektir? Haşa, ben utanıyorum 'biz varız' derken. Sahibi Allah'tır, Tayyip Erdoğan'dır, devlettir. 'Elazığ'ın sahibi yok' diyenlerin sahibi yok. Gitsin kan tahlilini yaptırsınlar. O kadar ucuz değil, araştıracak. Gafletten gelmiş paylaşmışsa bir şey demiyorum. Kampanyayı başlatanların kan tahlilini yaptırmak lazım. Kovid-19 değil 'ihanet 19' virüsü var onların kanlarında.

 

 

Sol, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU