Sylvester Stallone'la fotoğraf çektirmenin bedeli: Bin dolar

Bu paketi satın alan hayranlara fotoğraf kuyruğunda öncelik de tanınacak

Ünlü Hollywood yıldızı bir etkinlik kapsamında 31 Ağustos ile 6-7 Eylül tarihlerinde İngiltere'de olacak / Fotoğraf: The Independent 

The Independent

Bir etkinlik kapsamında İngiltere’yi ziyaret edecek Oscar ödüllü aktör Sylvester Stallone'la fotoğraf çektirmek isteyen hayranları bin doları (yaklaşık 6 bin TL) gözden çıkarmak zorunda.

An Experience with Sylvester Stallone etkinliği için Londra, Manchester ve Birmingham’de bulunacak Stallone’un programı sahnede gerçekleştirilecek bir röportaj, 3 çeşit yemek ve filmlerinde kullanılan bazı eşyaların açık artırmasından oluşacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak aktörle fotoğraf çektirmek isteyen katılımcılar “fotoğraf paketi” seçeneği için bin dolar ödeyecek.

Yalnızca 10 kişiyle sınırlı olacak “fotoğraf paketi”ni alan hayranlara, Stallone imzalı bir çerçeve ve fotoğraf kuyruğunda öncelik gibi imkanlar da sunulacak.

Bu fiyatı yüksek bulanlara ise ortalama 100 sterlin (yaklaşık 750 TL) daha ucuz olan “profesyonel fotoğraf” paketi imkanı sunulacak. Bu paketi satın alan hayranlar 2’şerli gruplar halinde Stallone'la fotoğraf çektirebilecek.

The Sun’a göre etkinliği düzenleyen şirket, “Tüm ticari işlerde olduğu gibi, bazı giderler var ve bu bizim şirketimiz için de geçerli. Bu statüde bir ünlüyü İngiltere’ye getirmenin maliyetini göz önünde bulundurursanız o zaman durumu anlayabilirsiniz. Maalesef kalitenin maliyeti de yüksektir” açıklamasında bulundu.

Etkinlik 31 Ağustos - 7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU