Kız arkadaşına “neler yapabildiğini göstermek için” kedisini vurdu

Adam kediye sağlığında çok iyi baktığını söyledi

Kediyi neden öldürdüğüne dair çeşitli iddialara rağmen Peter Stern'in bu eylemi hangi sebeple yaptığı henüz bilinmiyor / Fotoğraf: The Independent  

ABD’nin Wisconsin eyaletinde bir adam kız arkadaşına “neler yapabildiğini göstermek için” evlerinde besledikleri kediyi vurarak öldürdü.

Hayvana kötü muamele ve huzuru bozmak suçlarından gözaltına alınan Peter K Stern kediyi öldürmek için bir revolver kullandığını itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yerel haberlere göre ismi paylaşılmayan kız arkadaş ise, Stern’in kedinin leşini işyerine yakın bir çöpe attıktan sonra kadının ricası üzerine çöpten çıkararak arka bahçelerine gömdüğünü söyledi.

Kadın polise verdiği ifadede adamın kendisini tehdit emek ve travma yaşatmak amacıyla kediyi öldürdüğünü kaydetti.

Öte yandan suçlamayı yalanlayan Stern polise, kız arkadaşının kedilere karşı alerjisi olduğu için hayvanı “indirdiğini” anlattı.

Stern’in kediyi tam olarak neden öldürdüğü henüz bilinmese de, evde sürekli ayaklarına dolaştığından şikayet ettiği belirtildi.

Öldürdüğü kedinin sağlığının yerinde olduğunu ve ona çok iyi baktığını polise anlatan Stern perşembe günkü duruşmada suçlu bulunmadı. Bir sonraki duruşması temmuzda gerçekleşecek Stern, 500 dolar (yaklaşık 3 bin TL) kefaletle tutuksuz yargılanıyor.  

   

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU