Daniel Craig dijital yayın platformunda James Bond dizisine karşı: "Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor"

Amazon geçen aylarda MGM'i satın almıştı

James Bond'u bir dijital spin-off serisine uyarlanmasının planlandığını bildiren haberler üzerine Daniel Craig bu planları eleştirdi.

Amazon eylülde Bond filmlerinin yapımından sorumlu stüdyo Metro-Goldwyn-Mayer'i 8,45 milyar dolara (yaklaşık 93 milyar TL) satın almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anlaşma kapsamında teknoloji şirketi artık James Bond serisinin ortak mülkiyetine sahip ve geçen haftalardaki (The Sun'ın yayımladığı) haberler, Amazon'un Bond temelli dijital bir Marvelvari spin-off dizisi üretmek istediğini öne sürüyor.

Ancak, 007'nin haklarına sahip Eon Productions'daki sinema patronlarının değişikliklere karşı olduğu söyleniyor.

Yakın zamanda Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) ünlü casusu son kez canlandıran Craig, The Sun'a konuştu ve Bond'un cep telefonlarında izlenmemesi gerektiğini söyleyerek dijital dizi planlarını topa tuttu.

"Yaşanan en büyük şeylerden biri, bu filmi sinemaya sokmuş olmamız" diyen Craig şöyle ekledi:

İşte Bond filmlerinin olması gereken yer orası.

Craig şöyle devam etti:

Telefonda pek iyi görünmüyorlar. Imax ekranında harika görünüyorlar. 9 metrelik ekranda harika görünüyorlar. Ve bunlar aile etkinlikleridir. Aileyi dışarı çıkarır. Böyle etkinlik filmleri olduğu sürece sinemanın ayakta kalma şansı var.

Ölmek İçin Zaman Yok, kasım itibarıyla tüm dünyada 547 milyon sterlin (yaklaşık 8,5 milyar TL) gişe geliri kazanarak bu yıl en çok hasılat elde eden ikinci Hollywood filmi oldu.

16 Aralık Perşembe vizyona girmesinden bu yana 596 milyon sterlin (yaklaşık 8,8 milyar TL) hasılat elde eden Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), Ölmek İçin Zaman Yok'u bu hafta zirvedeki koltuğundan etti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU