Yıldırım herkesten önce kameralar karşısına çıktı: Sayın İmamoğlu önde, kendisini tebrik ediyorum

AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım yayın yasağının kalkmasıyla ilk açıklamasını yaptı, "İmamoğlu'na başarılar diliyorum" dedi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, seçimi CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde götürdüğünü söyleyip, kendisini tebrik etti.

Yıldırım, yayın yasağının kalkmasının ardından yaptığı ilk açıklamada "Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum" ifadesini kullandı: 

Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren elinden gelen tüm gayreti gösteren yakın çalışma arkadaşlarıma teşkilat mensuplarımıza ve bizi dinleyen, projelerimizi vaatlerimizi anlatma fırsatı veren İstanbul’umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimlerle Türkiye’de demokrasinin en iyi şekilde kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar kesin olarak daha sonra açıklanacaktır. Ben bu sonuçların İstanbul’un geleceğine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. İstanbul için yapacağı çalışmalarda her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararanı gelecek 5 yıl için kadınlarımız çocuklarımız ve bütün İstanbul’da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU