Matrix 4 oyuncusu, Keanu Reeves'le dövüş sahnesini anlattı: "Tıpkı sevişmek gibiydi"

Jonathan Groff filmdeki bir sahnede Reeves'in kafasını duvara çarpmış

Matrix Resurrections'da rol alan ABD'li aktör Jonathan Groff, Kanadalı ünlü oyuncu Keanu Reeves'le kamera karşısına geçtiği dövüş sahnesinde Reeves'in kafasını duvara nasıl çarptığını anlattı. 

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Groff, Reeves'le yer aldıkları sahnede çok iyi bir uyum yakaladıklarından bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu serileri arasında yer alan Matrix'in 4. filminde Groff, ilk üç filmde Hugo Weaving'in canlandırdığı Ajan Smith'in gizemli yeni bir versiyonunu canlandıracak. Reeves ise ikonik karakteri Neo'yu yeniden oynayacak. 

Söz konusu sahne için yönetmen Lana Wachowski'nin tavsiyelerini anlatan Groff, çalışma ortamını da övdü. Aktör ayrıca sette herkesin birbirine saygı ve sevgi duyduğunu söyledi.

Groff şu ifadeleri kullandı:

Lana, 'Eğer avucunu açıp parmağını Keanu'nun tam gözünün altına koyabilir ve sonra yüzünü duvara çarpabilirsen bu kamera için harika olur' dedi. Keanu'ya baktım ve bana 'Hadi' der gibi başını salladı. Ve güven! Yani bir daire çizip yüzüne elimle vurmam ve o şeye çarpmam gerekiyordu. O anlarda aramızda çok fazla sevgi ve saygı olduğunu hissediyordum.

Groff ayrıca bu sahnelerin çekiminde rol arkadaşıyla harmoni içinde hareket ettiklerini şu şekilde anlattı:

Bana iki kişinin incitmeden birbirine vurması konusundaki uyumu hakkında çok şey öğretti. Tıpkı biriyle sevişmek gibiydi. Kavgamız bittiğinde ona fiziksel olarak derinden bağlı olduğumu hissettim.

Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU