Necdet Gökçınar: Halkın iradesinin sandığa yansıması en büyük temennimiz

Beykoz’da sandık başına giden Saadet Partisi (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçınar, “Bu defa hayırlı bir netice diliyoruz, evvela İstanbul sonra Türkiyemiz ve bütün insanlık için hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı

Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki TED Koleji'nde sandık başına gitti.

Gökçınar'a partisinin milletvekillerinden Abulkadir Karaduman eşlik etti.

Necdet Gökçınar, oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı:

"İki etaplı maraton diyeceğiz. Bir daha oy kullanacağız. Bu defa hayırlı bir netice diliyoruz. Halkın iradesinin sandığa yansıması en büyük temennimiz. Sandık kurullarımız görevlerinin başındalar. Ben bu seçimlerimizin evvela İstanbul sonra Türkiyemiz ve bütün insanlık için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Saadet Partisi İstanbul adayı, gazetecilerin oy zarflarının üzerinde "milletvekili seçimi" mührü bulunmasıyla başlayan tartışmaya ilişkin sorusunu da yanıtladı.

"Sandık kurullarımız maşallah tecrübeli insanlar, tutanak altına alıyorlar. Bu bir seçim olmasına rağmen sehven ya da başka bir gerekçeyle zarf üzerine milletvekili diye vurulmasıyla ilgili sonucu etkileyecek bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yapılacak bir yanlış değil ama neden yapılmış onu da bilmiyorum. Her şeyin arkasında da bir şey aramamaya çalışıyoruz.”

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU