Binali Yıldırım: İstanbul halkının verdiği karar başımız gözümüz üstüne

İBB Başkanlığı seçimi için oyunu Tuzla'da kullanan Binali Yıldırım, “İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var. Vatandaşa, rakiplere bir yanlış yapmışsak helallik istiyorum” diye konuştu

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte saat 11:30 sıralarında Tuzla’da oyunu kullandı. 

Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu’nda oy kullanan Yıldırım, gazetecilere şu açıklamalarda bulundu: 

6 Mayıs’tan beri adaylar olarak kampanyalarımızı yapıyoruz. Her ilçe ve mahallede hemşerilerimizle buluştuk. Bir konuştuk iki dinledik. Eminim ki bugün konuşma sırası seçmenindir. 

İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var, mutlaka en doğru kararı vermiş olacak, buna yürekten inanıyorum. 

Kampanya esnasında belki rakipler arasında da vatandaşlarımızdan da kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakma, geleceğe odaklanma zamanıdır. Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yapmışsak, haksızlık yapmışsak helallik istiyorum. 

İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. İstanbul için ülkemiz için bu seçimler hayırlı uğurlu olsun.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU