2021'de Türkiye ve dünyada en çok merak edilen diziler

Squid Game birinci sırada

Squid Game'in 2. sezon çalışmalarının başladığı geçen ay duyuruldu (Netflix)

Google, yılın en çok aranan dizilerini bugün açıkladı. Veriler, Netflix'in gündemi sarsan yapımı Squid Game'in hem Türkiye'de hem de dünya genelinde en çok merak edilen dizi olduğunu gösterdi.

Squid Game, dijital yayın platformunda yayımlandıktan sonraki ilk 28 günde 1 milyar 650 milyon 450 bin saat izlenmişti. Squid Game büyük para ödülünü kazanmak için birbiriyle yarışan yoksulların dahil olduğu ölümcül oyunları konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Güney Kore dizisini Türkiye'de Sadakatsiz takip etti. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı dizi, Kanal D'de yayımlanıyor. BBC Studios'un Doctor Foster adlı dizisinden uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Türkiye'de en çok aranan üçüncü dizi Aşk Mantık İntikam oldu. Güney Kore menşeili Cunning Single Lady'den uyarlanan Fox dizisinin başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel yer alıyor. Diziyi Murat Öztürk yönetiyor.

Listenin geri kalanı şöyle:

4- Masumiyet

5- Yargı

6- Üç Kuruş

7- Masumlar Apartmanı

8- Sen Çal Kapımı

9- Son Yaz

10- Maraşlı

Dünyadaysa Squid Game'i, Netflix'in bir diğer ses getiren dizisi Bridgerton izledi. Bridgerton, 19. yüzyılın başlarında İngiltere'deki iki aristokrat ailenin, Bridgertonlarla Featheringtonların hikayesini anlatıyor. Üçüncü sırada Marvel dizisi WandaVision var.

Liste şu şekilde devam ediyor:

4- Cobra Kai

5- Loki

6- Sweet Tooth

7- Lupin

8- Ginny & Georgia

9- True Beauty

10- BBB21

 

Independent Türkçe, Google

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU