Tartışma yaratan fotoğraflar Madonna'yla 50 Cent'i birbirine düşürdü

50 Cent, Madonna'nın tepkisinin ardından özür diledi

Madonna'dan özür dileyen 50 Cent, "Hiçbir şekilde bundan faydalanmıyorum" dedi (Fotoğraflar: AFP)

ABD'li pop yıldızı Madonna yakın zamanda paylaştığı fotoğrafları eleştirmesinin ardından 50 Cent'i kendisinin arkadaşıymış gibi davranmakla suçladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

45 yaşındaki Amerikalı rapçi, 63 yaşındaki Madonna'nın geçen hafta Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla dalga geçmişti. 50 Cent paylaşımında, "yo bu en komik b**tan şey LOL. Bu, 63 yaşında bakire gibi (Madonna'nın Like a Virgin parçasına atıf yapıyor) davranmaya çalışan yatağın altındaki Madonna" ifadelerini kullanmıştı. 

Madonna ise bu paylaşıma 50 Cent'le 2003'te birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak yanıt verdi. Madonna şu ifadeleri kullandı:

İşte arkadaşımmış gibi davranan 50 Cent. Şimdi benim hakkımda saçma sapan konuşmaya karar vermişsin. Sanırım sosyal medyada başkalarını küçük düşürmeye çalışıp dikkat çekerek yeni bir kariyer yapmaya çalışıyorsun.

Pop yıldızı şu ifadeleri ekledi:

Sadece kıskanıyorsun. Benim yaşıma geldiğinde benim kadar iyi görünmeyecek ya da eskisi kadar eğlenmeyeceksin.

Rapçiyse Madonna'nın eleştirisinin ardından özür diledi ve onun duygularını incitmek istemediğini söyledi. 50 Cent, Twitter'da, "Madonna'nın duygularını incitmiş olmalıyım" dedi. 

 

 

Madonna söz konusu fotoğraflar nedeniyle sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Meme ucunun göründüğü fotoğrafı da Instagram platformdan kaldırmıştı. Madonna, Instagram'ın hamlesine şu ifadelerle yanıt vermişti:

Bir kadının vücudunun meme ucu hariç her santiminin gösterilmesine izin veren bir kültürde yaşıyor olmamız beni hâlâ hayrete düşürüyor. Sanki bir kadının anatomisinin cinselleştirilebilecek tek parçası buymuş gibi. Bebeği besleyen meme ucu!

 

Independent Türkçe, Page Six, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU