Sandra Bullock, Teklif'teki çıplak sahnenin perde arkasını anlattı

Ünlü aktris, 2009 yapımı filmde Ryan Reynolds'la tuhaf bir an yaşamış

Teklif'te Ryan Reynolds, Andrew Paxton'ı Sandra Bullock ise Margaret Tate'i oynamıştı (IMDb)

ABD'li oyuncu Sandra Bullock, 2009'da vizyona giren romantik komedi Teklif'te (The Proposal) Ryan Reynolds'la kamera karşısına geçtiği çıplak sahnenin perde arkasında yaşananları anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adam Ray'in sunduğu About Last Night Podcast programına katılan Bullock karşı karşıya kaldığı zor durumdan bahsetti.

Filmdeki sahnede karakterler yanlışlıkla birbirlerine çarpıyor ve çıplak biçimde yere düşüyordu. 

Anne Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Betty White, Mary Steenburgen, Malin Akerman, Craig T. Nelson gibi isimler de rol almıştı. 

Bullock programda şu ifadeleri kullandı:

Kapalı bir setimiz vardı, bu da kimsenin oraya gelmesine izin verilmediği anlamına geliyordu. Ryan ve ben mahrem bölgelerimize ten rengi şeylerden yapıştırmıştık. Saçlarım stratejik olarak meme uçlarımın ve Ryan'ınkinin üstündeydi. Her neyse onun üstündeydi işte, ne olduğunu bilmiyordum çünkü bakmamıştım.

Bullock sahneye dair şunları ekledi:

Kestik dediklerinde hareket edemiyorduk. O sırt üstü ve dizleri yukarıda duruyordu. Ben de yerde dizlerimin üzerinde duruyordum ve sadece bekliyordum. Bakmak istemiyordum ve gerçekten hareket edemiyorduk.

 

 

Aktris şöyle devam etti:

Yönetmen Anne Fletcher'ın, 'Ryan t***klarını görebiliyoruz' dediğini duydum. Ben de, 'Aman Tanrım aşağı bakma aşağı bakma' diyordum. Karanlıktaki herkes monitör bulup bulamayacaklarını görmek için dönüp duruyordu. Ben de içimden, 'Anne bu bilgiyi paylaşmanın başka yolları var' diyordum.

Bullock, Reynolds'la birbirlerini uzun süredir tanıdıkları için setteki bu tuhaf ana gülüp geçtiklerini söyledi. 

Sandra Bullock'un yeni filmi The Unforgivable, cumadan itibaren Netflix'te izlenebilir. Ryan Reynolds ise 13 Ağustos'ta vizyona giren Gerçek Kahraman'la (Free Guy) hayranlarının karşısına yeniden çıkmıştı. 

 

Independent Türkçe, E! Online, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU