Rihanna hamilelik söylentilerine hayranı aracılığıyla "cevap verdi"

Müzisyen, bir hayranına gönderdiği mesajda hamile olduğuna dair son söylentileri yalanladı

(AFP)

Rihanna hamile olduğuna dair son söylentileri yalanladı.

Kendisine yeni verilen Barbados'un Ulusal Kahramanı ödülünü kabul ettiği kısa süre önceki etkinlikte bol bir elbise giydiğinden, Rihanna'nın erkek arkadaşı A$AP Rocky'yle bir bebek beklediği söylentileri artmıştı.

Şimdiyse Rihanna, Instagram'daki bir hayranına gönderdiği doğrudan mesajda hamilelik söylentilerini açıkça reddetti.

Rihanna, Jen adlı hayranına gönderdiği mesajda söylentileri yalanladı ve medyada hamile olup olmadığı üzerine sürekli söylentiler çıkmasına dikkat çekti.

Hayran daha sonra mesajı doğrudan sosyal medya hesabından paylaştı.

Jen, Rihanna'ya şöyle yazmıştı:

Baby shower'ına gelebilir miyim kız kardeşim!? Doğru mu değil mi bilmiyorum ama güzel bebeklerin olacak. Şu anda herkes rahminle ilgileniyor, kusura bakma.

Daha sonra Rihanna, bildirilenlere göre "Haaaaa! DUUUUUUR! İlk 10 baby shower'a gelmedin ki! Size kalsa ben her yıl hamileyim, kahretsin hahahah" dedi.

Jen bu gönderiyi paylaşarak şunları yazdı:

Rahmi "Benim lanet olası işlerime burnunu sokma" dedi. "İlk 10 baby shower" dediğinde ağzımdaki suyu fışkırttım. Her halükarda onun için mutluyum, hayatı dolu dolu yaşıyor!

Gönderiyi burada görebilirsiniz:
 


Geçen hafta Rihanna'nın hayranları, şarkıcının anavatanı Barbados tarafından ulusal kahraman ilan edilmesini kutluyordu. Karayipler ülkesi cumhuriyet ilan etmişti.

Barbados, Britanya İmparatorluğu'nun bir parçası yapıldıktan 396 ve Britanya'dan bağımsızlığını kazandıktan 55 yıl sonra Kraliçe'yi devlet başkanı konumundan resmen kaldırdı ve bir cumhuriyet oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barbados'un başkenti Bridgetown'da dünyaya gelen Rihanna; Prens Charles, Barbados Başbakanı Mia Motley ve eskiden ada ülkesinin genel valisi olarak Kraliçe'yi temsil eden yeni cumhurbaşkanı Dame Sandra Mason'ın huzurunda onurlandırılmıştı.

"Diamonds" parçasıyla ünlü şarkıcı ülkenin 11. ulusal kahramanı. Fakat önceki gece düzenlenen törende aldığı unvanla birlikte "The Right Honourable" Robyn Rihanna Fenty diye adlandırılan şarkıcı, bu payeye layık görülen yalnızca ikinci kadın oldu.

Motley izleyicilere hitaben yaptığı konuşmada, "Minnettar bir ulus ve daha da gururlu bir halk adına, size Barbados'un ulusal kahramanı unvanını sunuyoruz: Elçi Robyn Rihanna Fenty, bir elmas gibi parlamaya devam etmeniz dileğiyle" ifadelerini kullandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU