Fenerbahçe Beko'nun cezası ertelendi: Şampiyonluk maçına taraftarlar gidebilecek

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe Beko'ya verdiği iki maçlık deplasman yasağı ertelendi

Fotoğraf: fenerbahce.org

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu tarafından verilen 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezasına yaptığı itiraz kabul edildi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes ile oynayacağı Play-off final serisi yedinci maçı için, kulübümüzün aldığı seyircisiz oynama cezasına yaptığımız itiraz, Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu tarafından değerlendirildi. Yapılan inceleme sonunda seyircisiz oynama cezasının 21.06.2019 tarihinden sonra oynanacak müsabakalarda uygulanması kararı alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alınan bu karar kapsamında bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak şampiyonluk maçında Fenerbahçeli taraftarlar tribündeki yerini alabilecekler.

Sarı-lacivertli taraftarlar, deplasman tribünü için biletleri "Mobilet" üzerinden temin edebilecekler.

Ne olmuştu?

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisinin 5. maçında "taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile seyirci olayları ihlalleri" gerekçesiyle verilen cezaların toplanması suretiyle Fenerbahçe'ye 2 deplasman müsabakasına taraftarlarının alınmaması ayrıca Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy'a da 45 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU