Motosiklet kazası geçiren George Clooney, kendisi yerdeyken video çekenleri eleştirdi

Aktör, "İçinizden, her birini tutup silkelemek geçiyor" dedi

George Clooney ocakta verdiği röportajda kaza anını "Hayatımın en kötü anı onlar için eğlenceydi" diye nitelemişti (AFP)

George Clooney, 2018'de geçirdiği büyük motosiklet kazasından sonra halktan bazı kişilerin kendisini kameraya çektiğini söyledi.

Sardinya'da saatte 120 kilometre hızla giderken önündeki arabanın dönüş yapması aktörü gidonun üstünden uçurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sunday Times'a verdiği yeni röportajda Clooney, öleceğinden korktuğunu açıkladı.

Aktör, "Vademin dolmasını bekliyordum" dedi. Oyuncu, kazanın ardından yerde yatarken çığlık attığını ve etrafında toplanan kalabalığın onu telefonlarıyla videoya aldığını ekledi.

Sözlerine "Eğer ünlü biriyseniz" diye başlayan Clooney, "yerdeyken hayatınızın son dakikasını yaşadığınızı düşünürken, bunun bazıları için sadece Facebook sayfasında paylaşılacak bir eğlence olduğunu fark ediyorsunuz. Ben gayet olumlu biriyim ama bu bana açıkça gösteriyor ki ben gerçekten de sadece onların eğlenmesi için varım" şeklinde devam etti. 

Aktör bazılarının yaralı birini görünce önceliğinin onları sosyal medya sayfaları için videoya almak olduğundan yakınarak, "İçinizden, her birini tutup silkelemek geçiyor" dedi.

Clooney şöyle ekledi:

Pek çok kişi hayatını bu şekilde yaşıyor ve ben buna karşıyım. Çocuklarım sevimli bir şey yaparsa fotoğraf çekmek istiyorum ama 'Anı yaşayın, her şeyi kaydetmeniz gerekmiyor' demek zorundayım.

Clooney geçen yıl The Independent ve diğer yayın kuruluşlarına yaptığı açıklamada kazadan sonra hayatta olduğu için "şanslı" hissettiğini söylemişti.

Clooney'nin yeni filmi The Tender Bar, 7 Ocak'tan itibaren Amazon'da izlenebilecek.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU