"Yaşayan en seksi erkek" seçilen aktör: Eşimin tercihi Keanu Reeves

Paul Rudd kendisinin ilk tercihinin de Reeves olduğunu açıkladı

Söylentiler doğru çıkarsa Keanu Reeves (sağda) Marvel evreninde Paul Rudd'la (solda) birlikte yer alacak (Fotoğraflar: AP - Reuters)

People dergisinin bu yıl "Yaşayan En Seksi Erkek" seçtiği ABD’li aktör Paul Rudd, eşinin bu unvanı bir diğer aktör Keanu Reeves’e vermeyi tercih edeceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amerikan magazin dergisi önceki yıllarda Michael B. Jordan, Idris Elba, Ryan Reynolds gibi isimleri kapağına taşımıştı. Derginin genel yayın yönetmeni 2005’te geriye dönük olarak Keanu Reeves’i 1994’ün "Yaşayan En Seksi Erkeği" seçtiklerini söylemişti. O yıl People kimseye bu unvanı vermemişti. 

Yeni filmi Hayalet Avcıları: Öteki Dünya’nın (Ghostbusters: Afterlife) prömiyerinde Rudd, Extra’ya verdiği röportajda eşi Julie’nin oylamada Reeves’i seçeceğini söyledi. Rudd daha sonra şakayla karışık, "Hadi ama, o Keanu. Ben de ona oy verirdim" dedi. 

Hollywood’da mizah anlayışıyla ünlü Rudd, daha önce People’a eşinin tepkisini şu ifadelerle anlatmıştı: 

Bilirsiniz, bu konuda çok tatlıydı. Şoke olduktan ve biraz kıkırdadıktan sonra, 'Ah, doğru anlamışlar’ dedi.

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya şu an sinemalarda izlenebilir. Keanu Reeves'i görmek isteyenlerse 24 Aralık’ta vizyona girecek Matrix Resurrections’ı beklemek zorunda. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU