How I Met Your Mother'ın konuk oyuncusu ayrılırken kendisine yapılan jesti anlattı

Michael Trucco sette geçirdiği zamandan bahsetti

Michael Trucco, başta Neil Patrick Harris olmak üzere oyuncularla çok iyi arkadaşlık kurmuş (CBS)

ABD'li aktör Michael Trucco, televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında yer alan How I Met Your Mother'da rol aldığı dönemi anlattı. 2011 ve 2012 arasında dizide yer alan Trucco, Robin'in sevgilisi Nick'i canlandırmıştı.

Trucco dizide çok kısa süreliğine yer alsa da izleyicilerin sevdiği karakterler arasına girmeyi başarmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'ya konuşan Trucco, dizinin ana oyuncu kadrosunda yer alan Neil Patrick Harris, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan ve Josh Radnor'ı "efsaneler" diye niteledi. How I Met Your Mother setinde çalışmaktan büyük keyif alan Trucco, "İnanılmazdı. Oradayken yüzüm hep gülüyordu" ifadelerini kullandı.

Los Angeles'taki evinden bağlanarak konuşan aktör, dizide yer aldığı sırada eşiyle birlikte şu an kaldıkları evin inşaat sürecinde olduğunu söyledi. 

Trucco o dönem ev işlerinin çok yorucu olduğunu şöyle anlattı:

Gerçekten çok stresliydi, boyumuzdan büyük işlere kalkışmıştık. Ama Neil ve diğerleri bana işlerin nasıl gittiğini sorardı.

Oyuncu kadrosunun kendisine çok sıcak davrandığını belirten Trucco setten ayrılırken sarı bir baret hediye ettiklerini ve tüm ekibin barete imza attığını söyledi.

Tüm oyuncular, yönetmen, herkes bunu bana, 'Hey dostum dizide yer aldığın için teşekkürler!' diyerek verdi. Dizide sürekli yer alan bir oyuncu değildim. Bir süreliğine gelmiştim ve üzerime düşeni yapmıştım. Beni kolayca görmezden gelebilirlerdi ama yapmadılar.

 

trucco.jpeg
Trucco, çok sevdiği hediye bareti ofisine koymuş (Michael Trucco)

 

Trucco yakın zamanda Netflix'te yayımlanan Gece Yarısı Ayini'nde (Midnight Mass) rol aldı.

How I Met Your Mother'ın kaldığı yerden devam edecek spin-off How I Met Your Father ise 18 Ocak 2022'de ekranlara gelecek.

 

Independent Türkçe, Metro, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU