Eve Dönüş Yok ürünündeki Tobey Maguire detayı Örümcek-Adam hayranları arasında tartışma yarattı

Hayranlar eski Örümcek-Adam oyuncularının filmde yer alıp almayacağını merak ediyor

Tobey Maguire'ın başrolünde yer aldığı 2002 yapımı Örümcek-Adam, Peter Parker'ın dönüşüm hikayesini işlemişti (IMDb)

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) temalı yeni ürünlerdeki bir detay süper kahraman hayranları arasında tartışma yarattı. 

Eve Dönüş Yok'ta Marvel yıldızı Tom Holland'a daha önce aynı süper kahramanı canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın da eşlik etmesi bekleniyor. Ancak konu hakkında resmi herhangi bir açıklama yapılmadığı için hayranlar tüm detayları ilmek ilmek inceleyerek kanıt bulmaya çalışıyor. 

Filmin lisanslı ürünlerinden birinde Twitter kullanıcısı @Dominic_kravitz, Tobey Maguire'ın canlandırdığı karakterin görüntüsünün yer aldığını söyledi. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu detay köpek ürünleri satan Bark Box'ın Eve Dönüş Yok temalı ürünlerinden birinde yer alıyor. Şirketin hazırladığı özel kutuda Spidey Bites adlı köpek bisküvileri ve Doktor Strange oyuncağı da bulunuyor. 

Kutunun içinde ayrıca Tom Holland'ın Örümcek-Adam kostümünü gösteren bir broşür de var. Farklı Örümcek-Adam görsellerinin birleştirilmesiyle elde edilen posterdeki siyah-beyaz görüntülerden birinde kahramanın arkasına yakından bakıldığında başka bir Örümcek-Adam kafası görünüyor. 

The Direct'e göre bu görüntü Maguire'ın başrolünü üstlendiği 2002 yapımı Örümcek-Adam'da (Spider-Man) yer alan Daily Bugle (Marvel evreninde yer alan kurgusal bir tabloid gazete) görsellerinden alındı. 

 

örümcek adam.jpg
(The Direct)

 

İddianın doğruluğu epey su götürür ancak Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık'ta vizyona girdiğinde sırf bu merakı dindirmek için bile birçok kişi sinemalara gidecek gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, The Direct, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU