Riyad Sezonu: Çocuk fuarı açıldı

Riyad Oyuncak Fuarı’nda tek bir biletle tüm etkinliklere katılım sağlanabiliyor

Fotoğraf: Şarkul Avsat

2021 Riyad Sezonu etkinlikleri çatısı altında Riyad Oyuncak Fuarı “Keşfet, Oynat, Dükkan” sloganıyla çocuklarla buluştu. Fuar, oyun dünyasının, dünyadaki en büyük etkinliklerinden biri.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkul Avsat’ın haberine göre, ailelere ve onların ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen Riyad Oyuncak Fuarı’nda çeşitli hobilere tematik stantlarda yer verirken ek olarak her yaş grubuna uygun eğlenceli tiyatro gösterileri sergiliyor. Futbol sahası heyecanlı müsabakalara sahne olurken, sanal dünya gözlükleri katılımcıların eğlencesini yansıtıyor.

Fuarda ayrıca iki yaş ve altı çocukları kucaklamak için ayrılmış köşelerde minikleri eğlendiren ve onlara prenseslerin deneyimini yaşatan pembe köşeler de bulunmakta.

Arkalarında ebeveynler, çocuklarına mükemmel bir yer bulduklarından gururla kahvelerini yudumluyor. Hanan ve Faysal’ın annesi Şarku’l Avsat’a son iki yıldır çocukları için doğru ve eğlenceli yeri bulmakta zorluk çektiğini ve Kovid-19 salgınından sonra özellikle okul ortamının dijitalleşmesiyle birlikte çocuklarla ilgilenen mekanların ve çocukların hobilerinin sınırlı kaldığını söyledi.

Riyad Oyuncak Fuarı’nda tek bir biletle tüm etkinliklere katılım sağlanabiliyor.

Şarku’l Avsat’a konuşan Fuardaki oyunların süpervizörlerinden İbtihal el-Gamidî, çocuklara olan sevgisinin etkinliklere yansıdığını belirtiyor.

Fuar, ülke çocuklarının çizgi film seslendirmelerinden tanıdığı sanatçı Raşa Rizk'in konserine ev sahipliği yapacak. Riyad Oyuncak Fuarı,  21 Kasım cumartesi gününe kadar devam edecek..

 

Şarkul Avsat

DAHA FAZLA HABER OKU