Riyad Sezonu'nda mücevher sergisi: Milyonluk elbise görücüye çıktı

Sergide 4 milyon riyal değerinde pırlantalarla süslenmiş beyaz bir elbise de yer aldı

Sergide 4 milyon riyal değerindeki elbise büyük ilgi gördü / Fotoğraf: Şarkul Avsat

Riyad Sezonu etkinlikleri çatısı altında bir klasiği yansıtan eşsiz mücevher sergisine çok sayıda kişi katıldı.  Bu eşsiz mücevher sergisi, her biri yılın bir mevsimini gösteren dört salonla temsil edilen 38 bin metrekarelik alanıyla Ortadoğu'nun en büyük mücevher sergisi olma özelliği taşıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkul Avsat’ın haberine göre, sergi, dünyanın en önemli ve ünlü mücevher sergilerinin küresel bir buluşma noktasını oluşturuyor. Çok sayıda farklı milletten ziyaretçilerin yer aldığı sergide Avrupalıların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Serginin ilk iki gününe kadınların yoğun katılımı gözlenirken yaşlı kadınlar en güvenilir ve seçici koleksiyonerler arasında yer aldı.

Sergide ham elmaslar, değerli taşlar ve mücevherler yer aldı.

Sergide, değerli mücevherlerden yapılmış şaheserler yer alıyor. Dört milyon riyal değerinde birçok pırlantayla tasarlanmış beyaz bir elbise bunlardan sadece bir tanesi. Çeşitli Arap milletlerinden modeller, dört mevsimi temsil eden parlak bir elbise giyip değerli taşlarla süslenmiş mücevherleri sergiye katılanların beğenisine sundu.

Sergideki farklı dil ve milletlere rağmen kuyumcular ortak pazarlama becerileri ile öne çıkıyor. Sergi, seçkin ve nadir tasarımlar sergileyen tanınmış uluslararası ve yerel kuyumcuları içeriyor.

16'dan fazla ülke katıldığı sergi cumartesi günü sona erdi.

 

Şarkul Avsat

DAHA FAZLA HABER OKU