Gazişehirli bir grup taraftar Başkan Konukoğlu görevi bırakırsa ölüm orucuna başlayacağını duyurdu

Gazişehir Gaziantep’in taraftarları bir araya gelerek, görevi bırakacağı iddia edilen başkan Adil Sani Konukoğlu’na "Bizi bırakma" çağrısı yaptı. Taraftarlar başkanın görevi bırakması halinde ise ölüm orucuna başlayacaklarını açıkladı

Gazişehirli taraftarlar: Konukoğlu başkanlığı bırakırsa ölüm orucuna başlarız / Fotoğraf: İHA

İki yıldır Gazişehir Gaziantep’in kulüp başkanlığını yapan Adil Sani Konukoğlu’nun görevi bırakacağına yönelik iddialar üzerine bir grup taraftar harekete geçti. 

Kentteki Gazişehir Futbol Kulübü Taraftarlar Derneği binasında bir araya gelen dernek başkanı Mehmet Turan ve beraberindeki tribün temsilcileri, Adil Sani Konukoğlu’nun görevi bırakması halinde açlık grevine ve ölüm orucuna başlayacaklarını söyledi. 

Gaziantep kentinin, Gaziantepspor’un yıllardır toparlanamamasının ardından futbolda kaybettiği heyecanı, Adil Sani Konukoğlu sayesinde Gazişehir Gaziantep ile yakaladığını vurgulayarak, Gaziantep kentinin Konukoğlu ile tekrar süper lige döndüğünü dile getirdiler. 

Gazişehir Gaziantep'in amigolarından Mahmut Çağdaş, 45 yıldır tribünlerde olduğunu söylerek şöyle konuştu: 

Öncelikle biz Adil başkana şükranlarımızı ifade etmek istiyoruz. Bir Gaziantepli olarak bu takıma, bu şehre sahip çıktı. Geçen sene Bursa’da finali kaybettiğimizde kendisi bizi teselli etmiş seneye süper lige çıkarız demişti. Kendisi de elini ve gövdesini her şeyiyle taşın altına koydu ve sonunda takımımız süper lige çıktı. O yüzden şu an çok mutluyuz. Ama son günlerde Adil başkanın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağına dair söylentiler çok çıktı. Biz başkanımızı kolay bulmadık. Biz başkanımıza yalvarıyoruz. Bizi bırakmasın. Biz onun bizi bırakmaması için açlık grevine de ölüm orucuna da başlarız" ifadelerini kullandı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU