How I Met Your Mother: Hangi sezona hangi karakter damga vurdu?

Ünlü komedi dizisinin her bir sezonuna bazı karakterler damgasını vurmuştu

Ted (solda) ve Robin (sağda) ilişkileriyle dizinin akışını belirleyen karakterlerdi (CBS)

Televizyon tarihinin en popüler dizileri arasında yer alan How I Met Your Mother'ın spinoff'unun çekileceğinin duyurulması eski yapımın sevilen detaylarını yeniden gündeme getiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu detaylar arasında 9 yıl boyunca yayımlanan dizide her bir sezonda öne çıkan karakterler de yer alıyor. 

Screen Rant’in haberine göre ana kadroda yer alan Ted, Barney, Robin, Marshall ve Lily’nin yanı sıra birçok karakteri ekranlara getiren How I Met Your Mother’ın farklı sezonlarında öne çıkan isimler şu şekilde:

1. Sezon: Victoria

Ted’in en sevimli sevgililerinden biri olan Victoria eğlenceli kişiliğiyle ilk sezona neşe katmıştı. Pek çok hayran onun düzenli olarak dizide yer alan karakterlerden biri olamaması nedeniyle hayal kırıklığına uğramıştı. Ted’le randevusu, Marshgammon oyunu gecesi ve Almanya’dan gelen bakım paketleri onu unutulmazlar arasına sokmuştu. 

2. Sezon: Robin

Robin gruba sonradan dahil olsa da çok hızlı adapte olmayı başarmıştı. Arkadaş grubunun Robin’in gençliğinde Kanada’da Robin Sparkles adıyla ün yaptığını öğrenmesi 2. sezona damgasını vurmuştu. 

 

cbs2.jpeg
(CBS)

 

3. Sezon: Ted

Robin’le olan ciddi ilişkisinden sonra 3. sezonda Ted hem kısa süreli kaçamaklar hem de Stella’yla uzun süreli bir ilişki yaşamıştı. Sezonda Ted’in romantik gelgitleri iyi bir şekilde dengelenmişti. Ted’in bir kadını etkilemeye çalışırken kelebek dövmesi yaptırması ve dövmeyi sildirme macerasının Stella’yla kesişmesi hoş anlardan biriydi. 

4. Sezon: Lily

Bu sezonda Marshall ve Lily’nin ilişkisi sağlamlaşırken Lily’nin uyguladığı bir test nedeniyle Ted’in ilişkilerini sabote etmesi onu sezonun zirvesine çıkarmıştı. Yaşlandıklarında grup olarak nasıl yaşayacaklarını test eden Lily, Ted'in planlarına salça olmuştu. 

5. Sezon: Ted

Mimarlık profesörlüğü yapmaya başlaması, harap bir ev alıp bunu gelecekteki ailesi için onarma kararı alması gibi gerekçeler Ted’in hayatında yepyeni bir sayfa açtığını göstermişti. Bu da diğer karakterlerden daha ön plana çıkmasını sağlamıştı.

 

cbs4.jpg
(CBS)

 

6. Sezon: Marshall

Baba olmaya çalışırken babasını kaybettiğini öğrenen Marshall’ın hayatındaki büyük değişiklikler dizinin en duygusal sahnelerin ortaya çıkmasına neden olmuştu.

7. Sezon: Barney

Her sezon duygusal açıdan biraz daha değişen Barney, Nora’yla yaşadığı trajik ilişki ve Quinn’le nişanlanması gibi nedenlerle sezona damgasını vurmuştu. 

8. Sezon: Barney

Önceki sezonda devam eden eğilim Barney’yi ağına düşürmüş ve meşhur karakter, Robin’e aşık olmuştu. Detaylı bir planlamanın ardından Barney, Robin’e unutulmaz bir evlenme teklifi etmişti. 

9. Sezon: Tracy

 

cbs.jpg
(CBS)

 

8 sezon boyunca beklenen gizemli annenin nihayet ortaya çıktığı 9. sezonda kimse Tracy’den rol çalamamıştı. Tracy’nin Lily’yle kurduğu dostluk ve Ted’le uyumu onu sevilen karakterlerden biri yapmıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU