Cardi B: Halle Berry o kadar yumuşak ki ısırmak istiyorum

Berry'nin yeni filminin müziklerinden ünlü rapçi sorumlu

Cardi B (sağda) ve Halle Berry (solda) ilk kez bir projeye birlikte imza attı (Instagram/Halle Berry)

ABD'li rapçi Cardi B, Halle Berry'yle Bruised filminde işbirliği yapmak üzere ilk kez bir araya geldiğinde hissettiklerini anlattı. Berry'nin yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü üstlendiği filmin müziklerinin yapımcılığıysa Cardi B'ye ait. 

Netflix'te 24 Kasım'da yayımlanacak filmdeki parçaları sadece kadın hip-hop şarkıcıları seslendiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin yayımlanması merakla beklenirken Halle Berry'nin Instagram hesabında paylaştığı videoda ikili birbirlerine ilgi çekici konularda sorular sordu. Twitter'da da aynı videoyu paylaşan Berry, "Hâlâ buna gülmekten ağlıyorum" ifadelerini kullandı. 

Berry'nin paylaşımını retweetleyen Cardi B, aktrise dair enteresan bir gözlemini paylaştı. WAP şarkısıyla büyük yankı uyandıran rapçi şunları söyledi:

Pekala arkadaşlar Halle Berry'yle tanıştığıma inanamıyorum ve size şunu söyleyeyim cildi o kadar yumuşaktı ki omzunu ısırmak istedim.

 

 

Cardi B daha önce de sevdiği diğer ünlülerle tanışmasını eğlenceli gönderilerle paylaşmıştı. Rapçi yakın zamanda Britanyalı aktör Robert Pattinson'la tanıştığı için çok mutlu olduğunu belirtmişti. Twitter paylaşımında Cardi B şunları söylemişti:

Geçen gün kiminle tanıştığıma bakın! Kendimi genç kız gibi hissettim.

 

 

Halle Berry'nin ilk yönetmenlik deneyimi olan Bruised eski MMA dövüşçüsü olan bir kadının oğlunun velayetini geri alma ve spor kariyerine geri dönme mücadelesini konu alıyor.

 

Independent Türkçe, People, Elle

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU