Mehmet Barlas: Erdoğan yeniden seçilmeli

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız"

Fotoğraf: YouTube

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, siyasette çarpıklığın hakimiyet sürdüğünü, bununla boğuşan tek siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu görüşünü dile getirdi. Barlas, bu görüşünü gerekçe göstererek “Erdoğan yeniden seçilmeli” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barlas, bugünkü köşe yazısında özetle şunları yazdı:

Her gün televizyon programlarında kendilerini muhalif olarak sunanlar, küfürbazlığı, yalancılığı, FETÖ'cülüğü över gibi konuştular. Bu hastalıkları nasıl tedavi edeceğimizi bilemiyorum. Aslında her seçim sonunda yalancılar ve küfürbazlar kaybediyor. Bu arada Fetullahçılık, sanki bazılarının vazgeçilmez bir özelliği. Adliye, polis, güvenlik güçleri arıyorlar, tarıyorlar, buluyorlar ama bir türlü sonunu getiremiyorlar. Aynı şekilde 1984'ten beri binlerce Türk'ün hayatına mal olan PKK terörü, hâlâ bazı partiler açısından itibarlı bir olay. O kadar ki PKK'ya karşı harekâta girişilirken bazı partiler bunu kınıyorlar. Daha da ötesi, en büyük müttefikimiz Amerika, PKK'yı silahla ve parayla besliyor.

Barlas, şöyle yazdı.

Beklentimiz Paris İklim Anlaşması'yla dünyanın sonunun gelmesini önlemek. Ama Türkiye için dünyanın sonu, sözünü ettiğim hastalıkların topluma egemen olmasıyla mümkündür. Bu bakımdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız. Çünkü sözünü ettiğim çarpıklıklarla boğuşan tek siyasetçi, Tayyip Erdoğan'dır.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU