Trabzonspor Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı'yı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper lig ekiplerinden Trabzonspor, genç futbolcular Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı'yı transfer ettiğini açıkladı

Kemal Ertürk - Atakan Gündüz- Ömer Sağıroğlu - Salih Kavrazlı / Fotoğraf: trabzonspor.org

Spor Toto Süper Lig'i geçtiğimiz sezon 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Trabzonspor, Altınordu'dan Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, törende yaptığı konuşmada, geleceğe yönelik çok önemli iki ismin transfer edildiğini belirterek, “Kulübümüzün gençlik politikası doğrultusunda Atakan ve Salih’i kadromuza kattık. Genç yaşta olmalarına rağmen kalitelerini ortaya koyan her iki oyuncuya da güvenimiz sonsuz. Çok uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine eminiz. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

 

 

18 yaşındaki savunma oyuncusu Atakan Gündüz, Trabzonspor’a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Trabzonspor’da olduğum için gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyleyen Salih Kavrazlı, “Trabzonspor’a transfer olarak büyük bir iş başardığımı düşünüyorum. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü'nden Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle: 

Futbolcu Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyunculara 2019-20 futbol sezonu için 120 bin TL garanti ücret, 2020-21 sezonu için 110 bin TL ücret, 2021-22 futbol sezonu için 110 bin TL garanti ücret ödenecektir. Ayrıca, Profesyonel A Takımımızın resmi maçlarında en az 15 dakika oynaması şartıyla 5 bin TL maçbaşı ücreti ödenecektir. Transfer kapsamında Yetiştirme Tazminat bedeli de ayrıca ödenecektir.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU