Will Smith rol arkadaşı Stockard Channing'e nasıl aşık olduğunu anlattı

Her iki oyuncu da Six Degrees of Separation'da rol almıştı

Will Smith'in anı kitabı nihayet tamamlandı (AFP)

Will Smith, Six Degrees of Separation filminde çalışırken, o zamanki rol arkadaşı Stockard Channing'e aşık oluşunu anlattı.

Oyuncu, yakında çıkacak anı kitabı Will'de, Channing'e yönelik geçmişteki duyguları hakkında yazdı. Kitap 9 Kasım'da yayımlanacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O dönemde Smith, ilk eşi Sheree Zampino'yla evliydi ve ikili birlikte ilk çocuklarına merhaba demişti. Six Degrees of Separation 1993'te gösterime girmişti.

Smith, 3 Kasım Çarşamba günü kitabından People'da yayımlanan alıntıda, "Sheree'yle ben, yeni doğan bebeğimizle birlikte evliliğimizin ilk aylarındaydık ve Sheree için bu deneyimin en hafif deyimle rahatsız edici olduğunu hayal edebiliyorum" diye yazdı.

Will Smith adında bir adamla evlenmişti ve şimdiyse Paul Poitier (filmdeki karakteri) adında bir adamla yaşıyordu. Daha da kötüsü, çekimler sırasında Stockard Channing'e aşık olmuştum.

Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra Smith, kendisini "Stockard'ı görüp onunla konuşmak için delice can atarken" bulduğunu söyledi.

Smith ve Zampino, 1992'den 1995'e kadar evli kalmıştı. 1997'deyse Will Smith, Jada Pinkett Smith'le dünya evine girdi. Çift 24 yıldır evli.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU