Riyad Sezonu'nun en önemli mekanlarından 'Riyad Şehir Bulvarı' kapılarını ziyaretçilere açtı

Riyad Şehir Bulvarı, kafeler, parklar, uluslararası oyun merkezleri, festivaller ile konuklarını bekliyor

Fotoğraf: Şarkul Avsat

Suudi Arabistan’da gerçekleşen 2021 Riyad Sezonu kapsamında ‘Riyad Şehir Bulvarı’ bölgesindeki etkinlikler dün başladı.

Şarkul Avsat'ın haberine göre, Riyad’ın kuzeyinde yer alan bölgenin toplam alanı, bir önceki sezona göre üç kat artarak yaklaşık 900 bin metrekareye ulaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)



İnşa edilmesi 4 ay süren Riyad Şehir Bulvarı, bölgenin en büyük eğlence tesisi haline geldi.

Bulvar, her biri kendine özgü etkinlikler, restoranlar, kafeler, parklar, uluslararası oyun merkezleri, festivaller ile her zevke ve yaşa göre tasarlanmış mağazalara sahip 9 alandan oluşuyor.

En son filmlerin uluslararası sinemalarda gösterime girmeden önce gösterileceği 25 yüksek kaliteli ekran içeren Ortadoğu’nun en büyük sinemasının yer aldığı bulvarda, 4 tiyatro, bir buz pateni pisti ve 500’e yakın e-oyun içeren bir çocuk alanı yer alıyor.

Bulvardaki aktiviteler arasında, ilk kez Birleşik Krallık dışında gerçekleştirilecek olan, kişilerin bireysel ve grup olarak hareket edeceği ‘Kristal Labirent Deneyimi’ yer alıyor.

Bulvarda ayrıca 21 sihirli oyun ve el çabukluğunu birleştiren küresel bir gösteri olan Sleight of Hand Champions ve dev kızak oyununun yanı sıra tırmanma duvarı, kar parkı ve hokey gibi kış aktiviteleri sunan Snow Dome etkinliği de bulunuyor.

Aktiviteler arasında ayrıca, golf tutkunları için ilk kez Riyad’da düzenlenen Golf ve Paintball ve dart gibi müsabakaların yer aldığı Firstaiment etkinliği de yer alıyor.

 

Şarkul Avsat

 

DAHA FAZLA HABER OKU