The Matrix Resurrections yıldızı: Bu film, orijinal üçlemeden daha komik

Yahya Abdul-Mateen II, "Ton açısından biraz farklı" diye konuştu

The Matrix Resurrections yıldızı Yahya Abdul-Mateen II, yeni filmin orijinal üçlemeye göre komik olacağını söyledi.

Morpheus'u canlandıran Abdul-Mateen'le bir röportaj yapan British GQ'dan Jonathan Dean, filmin önceki yapımlara göre eğlenceli göründüğünü ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başarılı oyuncu buna cevaben "Umarım öyledir" dedi ve şöyle konuştu:

Bu film ton açısından biraz farklı.

35 yaşındaki Abdul-Mateen daha önce yaptığı açıklamada yeni filmin, izleyicilerin seriyi yepyeni bir bakış açısıyla görmesini sağlayacağını söylemişti.

Oyuncu The Matrix: Ressurrections'ı 27 Ağustos'ta vizyona giren filmi Şeker Adam'ın Laneti'yle (Candyman) kıyaslayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok farklı değil. Her ikisi de sevilen klasikler. Büyük bir kusursuzluk beklentisiyle geliyorlar ve izleyiciler onları görmek için sabırsızlanıyor. Ve bunun parçası olmak güzel.

"Elbette iki film de anlara ve karakterlere kendi havanızı katma fırsatını beraberinde getiriyorlar" diyen Abdul-Mateen, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Ve bunu Şeker Adam'ın Laneti'yle yaptığımız gibi Matrix'le de yapmayı dört gözle bekliyoruz. Hepsi yeni, taze hikayeler anlatmak, anlatıyı değiştirmek ve yeni bir bakış açısı eklemek için fırsat.

18 yaş sınırına sahip olacak filmde Abdul-Mateen'in yanı sıra Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ve Neil Patrick Harris gibi isimler rol alıyor.

The Matrix Resurrections, 22 Aralık'ta vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, British GQ, Gazete Duvar

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU