Brezilya "VAR" a takıldı, karşılaşmada gol sesi çıkmadı: 0-0

Bu yıl 46. kez düzenlenen Copa America 2019'da ev sahibi Brezilya, Venezuela ile golsüz berabere kaldı. Gecenin diğer karşılaşmasında Peru, Bolivya'yı 3-1 mağlup etti

Ev sahibi Brezilya, A grubunda 4 puanla zirvede yer alıyor / Fotoğraf: Reuters

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Kupa Amerika'da (Copa America) A grubunda ikinci maçlar oynandı.

Bu yıl 46. kez düzenlenen Copa America'nın A grubu mücadelesinde ev sahibi Brezilya, Venezuela ile karşı karşıya geldi. 

Salvador kentindeki Arena Fonte Nova'da yapılan maçta Brezilya, 2 gol atsa da Video Yardımcı Hakem (VAR) ile goller iptal edildi ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

 

Bolivya-Peru-AFP.jpg
Peru, turnuvada oynadığı iki maçta 3 gol atıp, kalesinde 1 gol gördü / Fotoğraf: AFP

 

Gecenin diğer karşılaşmasında Peru, Bolivya'yı 1-0 geri düşmesine rağmen 45. dakikada Guerrero, 55. dakikada Farfan ve 90+6. dakikada Flores'in golleriyle 3-1 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Bolivya'nın tek golünü 28. dakikada Martins kaydetti.

Alınan bu sonuçların ardından A grubunda Brezilya, 4 puanla zirveye yerleşirken, Peru averajla ikinci sırada yer aldı. Henüz galibiyeti bulunmayan Venezuela, 2 puanla 3. sırada yer alırken, puanı bulunmayan Bolivya 4. sırada kaldı.

Turnuvaya B grubunda bu gece yarısından sonra saat 00.30'da Kolombiya-Katar, 03:30'da Arjantin-Paraguay arasında oynanacak müsabakalarla devam edilecek.

Dörder ekipten oluşan 3 grupta, ilk ikiye giren takımlar ve en iyi iki grup üçüncüsü çeyrek finale yükselecek.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU