Biseksüel Superman: DC, gelen tehditler yüzünden polis talep etti

Çizgi romanlarda Jon Kent, babası Clark'ın dünya dışı olaylara odaklanmaya karar vermesiyle Superman pelerinini devralmıştı

Superman'in cinsel yönelimi, Superman: Son of Kal-El'in (Superman: Kal-El'in Oğlu) 9 Kasım tarihli sayısında ortaya çıkacak (DC Comics)

DC Comics, yeni Superman'in biseksüel olduğunun açıklanmasının sonra bazı hayranlardan gelen ölüm tehditleri yüzünden polisin yardımını istedi.

TMZ'nin güvenlik güçlerine dayandırdığı ve dün yayımlanan habere göre stüdyoya çok sayıda tehdit yapıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberde DC yetkililerinin Los Angeles polisinden, çalışanlarının evinin ve ofisin çevresinde devriye gezmesini talep ettiği yazıldı.

Ancak hangi tehditlerin yapıldığı ve bunları kimin gerçekleştirdiği belli değil.

Adı açıklanmayan kaynaklar, polislerin bölgeyi kontrol etmeyi sürdürdüğünü bildirdi.

DC Comics, yeni Superman'i Jon Kent'in biseksüel olduğunu geçen ay duyurmuştu.
 


"Her zaman herkesin kahramanlara ihtiyacı olduğunu ve kahramanlarında kendilerini görmeyi hak ettiğini söylemişimdir" diyen yazar Tom Taylor, fikrine katıldıkları için DC ve Warner Bros'a minnettar olduğunu söylemişti. Taylor sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Superman'in sembolü her zaman umudu, hakikati ve adaleti temsil etti. Bugün bu sembol daha fazlasını temsil ediyor. Bugün daha çok kişi çizgi romanların en güçlü süper kahramanında kendini görebilir.

Çizgi romanlarda Jon Kent, babası Clark'ın dünya dışı olaylara odaklanmaya karar vermesiyle Superman pelerinini devralmıştı.

DC Comics'in "Batman: Urban Legends" (Batman: Şehir Efsaneleri) adlı çizgi roman serisinin ağustosta yayımlanan sayısında da Batman'in yardımcısı Robin'in biseksüel olduğu doğrulanmıştı.

 

Independent Türkçe, TMZ, New York Post

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU