Quaresma'dan ayrılık açıklaması: Benimle mutlu değillerse bir toplantı yapmaları yeterlidir

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak "Şu anda tatildeyim, İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım" dedi

Ricardo Quaresma / Fotoğraf: AA

Beşiktaş'tan gönderilmesi gündemde olan yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Quaresma, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Başkanın verdiği açıklamaya yönelik bir yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse, benimle bir toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim, İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım. İsteyen istediğini düşünmekte özgürdür.

 

 

Portekizli yıldızın 1 milyon euro alacağı için kulübe ihtar çektiği, başkan Fikret Orman'ın da "Kulüpten servet kazandı. En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Maaş ödemesinin gecikmesi her kulüpte var. Parasını verin, gönderin gitsin" dediği iddia edilmişti.

Beşiktaş'ta ilk olarak 2010-2013 yılları arasında forma giyen Quaresma, 22 Temmuz 2015'te Portekiz'in Porto Kulübü'nden yeniden Beşiktaş'a transfer olmuştu. 

Siyah-beyazlı formayla toplamda 226 maça çıkan Quaresma, 38 gol, 78 asistlik performans sergiledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU