Riyad Sezonu’nda 2 binden fazla drone ile Kral ve Veliaht Prens’in silüetleri oluşturuldu

Riyad Sezonu’nun açılış töreni, milyonlarca kişi tarafından canlı izlendi

Kral Selman’ın silueti / Fotoğraf: Şarkul Avsat

Suudi Arabistan’ın en büyük eğlence etkinliği olan Riyad Sezonu, 750 binden fazla kişinin katıldığı görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Şarkul Avsat’tan Muhammed Hilal’in haberine göre ikincisi düzenlenen Riyad Sezonu’nun açılış töreni, milyonlarca kişi tarafından televizyon ve internet üzerinden de canlı olarak izlendi. Yüz binlerce insan 2 bin 760 drone ile yapılan göz kamaştırıcı gösterileri izledi. Havalanan dronelarla, Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın silueti oluşturuldu.

 

1634828427453627700.jpg
Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın silueti / Fotoğraf: Şarkul Avsat

 

Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Al eş-Şeyh törende yaptığı konuşmada, Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın eğlence sektörü ve Riyad Sezonu’na verdiği sınırsız desteğe övgüde bulundu.

Büyük bir kalabalığa hitap eden Şeyh, “İlk Riyad Sezonu’nda sloganımız ‘Hayal Et’ idi ve şimdi ikincisinde sloganımız ‘Daha Fazlasını Hayal Et’ oldu. İlham veren bir liderliğimiz olduğu için, her Suudi vatandaşı çok daha yüksek düzeyde hayalleri gerçekleştirmek için çabalayabilir” dedi.

Açılış töreni, Riyad’ın gökyüzünü aydınlatan devasa havai fişek gösterilerinin yanı sıra bir dizi canlı performans ve Samri dansı gibi bir dizi yerel ve uluslararası etkinliği içerdi.

 

 

Şarkul Avsat

DAHA FAZLA HABER OKU