Destici: Cumhur İttifakı’mız ile Türkiye’yi güçlü yarınlara taşıyacağız

Gaziantep’te konuşan Destici, “BBP yerel yönetime gelecektir” dedi

Fotoğraf: AA

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye'yi daha güçlü yarınlara birlikte taşıyacaklarını” ifade etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Destici, Nurdağı ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde bulunan BBP Nurdağı İlçe Başkanlığının açılışına katıldı.

Destici, buradaki konuşmasında, Nurdağı'ndaki vatandaşlara yerel seçimlerde verdikleri güçlü destekten dolayı teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Partinin ilçe kadrosunun çalışması ve desteğiyle BBP'nin Nurdağı'nda yönetime geleceğini belirten Destici, şunları kaydetti:

BBP hem yerel yönetime gelecektir hem genelde de Cumhur İttifakı'mız ile Türkiye'yi daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Buna yürekten inanıyorum. İlçe binamızın açılışına katkı sunan, emeği olan başta ilçe başkanımız olmak üzere belediye başkan adayımıza çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki burada hem Nurdağı hem Gaziantep'imiz hem de ülkemiz için güzel ve hayırlı hizmetler yapılacaktır. Buradan sizlerin talepleri, dilekleri, istekleri alınacak ve Gaziantep'e, Ankara'ya bizlere iletilecek, biz de çözümü için elimizden gelen gayreti gözeteceğiz. Nurdağı'ndaki vatandaşlarımızın daha huzurlu, güvenli yaşamaları için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

Konuşmaların ardından Destici ve beraberindekiler, başkanlık binasının açılışını gerçekleştirdi.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU