Cara Delevingne'in babası, kızının adının sıradışı ilham kaynağını açıkladı

Oyuncu ve manken Cara Delevigne'nin babası, kızının ismini alışılmadık bir yerde görmüş

Cara Delevingne bu yıl düzenlenen Met Gala moda etkinliğindeki kıyafetiyle kendinden çok fazla söz ettirmişti (AFP)

Cara Delevingne'in adının ilham kaynağının Aer Lingus'un uçuş esnasında verdiği dergi olduğu ima edildi.

Manken ve oyuncu olan Delevigne'nin babası, emlak geliştiricisi Charles Hamar Delevigne, The Irish Times'a verdiği röportajda şunları söyledi:

Dublin'e çok fazla gidip geldiğimi hatırlıyorum ve Aer Lingus dergisinin adı Cara'ydı. Bu adı sevmiştim.

Eğer Delevigne ismini dergiden aldıysa, ucuz kurtulmuş. British Airways'in uçuş sırasında verdiği derginin adı High Life (Lüks Hayat) iken Ryanair'inki Let's Go (Hadi Gidelim).

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cara, havayolu seyahatlerindeki çakılma sebebiyle geçen kasımda yayını durdurmuştu. Kuşe kağıt yayının her sayısının bir milyonun üzerinde okuyucu potansiyeli vardı ve İrlanda dergileri arasında en pahalı reklam ücretlerine sahipti.

Yılda 8 kez yayımlanan dergi İrlandalı ünlülerle söyleşilerin yanı sıra dünya genelinden güzergahlara dair seyahat makalelerine yer veriyordu.

Delevingne önceki aylarda evini Architectural Digest turu için açmasıyla manşetlere çıkmıştı.

The Suicide Squad: İntihar Timi (The Suicide Squad) yıldızının 1930'larda inşa edilen Los Angeles'taki evinde görsel anlamda fantastik bir mekan yaratmak için aktrisin favori oyuncu, müzisyen ve yönetmenlerinden ciddi ölçüde ilham alınmış. Evde top havuzu, poker odası ve evin farklı bir kısmına çıkan "vajina tüneli" var.

Sıradışı parçalar arasında James Turrell'in orijinal sanat eserleri, Gucci duvar kağıdı ve şeffaf bir Wurlitzer piyano yer alıyor.

Delevingne, merhum David Bowie anısına yapılmış "favori" banyosunu da gözler önüne sermişti. Banyo, ışıklı duvar armatürleri ve Ziggy Stardust maskesiyle tamamlanıyordu.

Oyuncu ayrıca Hugh Hefner'ı da büyük bir ilham kaynağı olarak tanımlamış ve evinden kendi "Playboy Malikanesi" diye bahsetmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU