Paraguay Teknik Direktörü Eduardo Berizzo: Katar'a karşı oynamamız biraz tuhaf

Brezilya'da düzenlenen Copa America'da Katar'la 2-2 berabere kalan Paraguay'da teknik direktör Berizzo, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Katar ve Japonya'nın turnuvaya katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Paraguay Teknik Direktörü Eduardo Berizzo / Fotoğraf: AFP

Bu yıl 46. kez düzenlenen Copa America 2019'da Japonya ve Katar'ın özel davetle turnuvaya katılmasına Paraguay Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, tepki gösterdi.

2-0 öne geçtikleri ancak skoru koruyamayarak 2-2 berabere tamamladıkları Katar maçının ardından konuşan Eduardo Berizzo, kendisine Katar ve Japonya'nın turnuvaya davet edilmesiyle ilgili sorular sorulduğunu söyleyerek "Bence Güney Amerika, Orta Amerika ve Kuzey Amerika'nın tamamının katıldığı bir turnuva düşünmeliyiz" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avrupa'da düzenlenen uluslararası turnuvalara Güney Amerika'dan bir takımın davet edilmediğini iddia eden Berizzo, "Yanlış anlamayın, bugün Katar'la oynamak tuhaf geliyor. Tüm Amerika kıtasının yer aldığı bir turnuvanın olmasına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Copa America 2019'da B grubunda Arjantin, Katar ve Kolombiya ile eşleşen Paraguay, grubundaki ikinci maçını Arjantin ile oynayacak.


Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU