Robert Pattinson'dan Batman yorumu: "Tuhaf bir yaratık"

The Batman meşhur süper kahramanı farklı bir perspektiften anlatacak

Britanyalı ünlü aktör Robert Pattinson, Bruce Wayne rolünü üstleneceği The Batman filmine dair bir dizi yorumda bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Robert Pattinson'ın başrolde yer alacağı The Batman, 2022'nin merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor.

Michael Keaton, George Clooney, Ben Affleck, Christian Bale gibi daha önce yüksek profilli isimlerin canlandırdığı Batman bu kez Tenet, Alacakaranlık (Twilight), The Lighthouse gibi filmlerin yıldızı Pattinson'a emanet

The Batman'in yayımlanan son fragmanından Bruce Wayne'in bu kez farklı bir biçimde tasvir edileceği ve bunun Pattinson'ın oyunculuk performansının kilit noktasını oluşturacağı anlaşılıyor. Bruce Wayne daha önce Wayne İşletmeleri'nin sahibi olarak kendine son derece güvenen, başarılı bir iş adamı olarak betimlenmişti. Pattinson bu ana akım tasviri değiştirecek gibi görünüyor. 

İzleyicilerin düşünceleriyle paralel biçimde Pattinson da Batman'in bu versiyonunun pek alışıldık olmadığını düşünüyor. DC Fandom etkinliğinde konuşan Pattinson karakterine dair şunları söyledi:

En başından itibaren içinde bir çaresizlik var. Gerçekten bu öfke üzerinde çalışıyor. Kişiliği üzerinde fazla kontrolü yok. Batman olduğu zamanla Bruce olduğu zaman arasındaki ayrım o kadar net değil. Biraz kontrolden çıktığı fikri hoşuma gidiyor. Batman'in ne olduğunu tam olarak tanımlamış değil. Onun içinde kayboluyor. Kostümü giydiği her gece… Bilirsiniz esasen uyumuyor ve tuhaf bir yaratığa dönüşüyor.

Pattinson'ın geçen yıl vizyona giren Tenet'taki oyunculuk performansını tekrar etmesi bekleniyor. Aktörün son filmindeki oyunculuğu beğeni toplamıştı.

4 Mart 2022'de vizyona girmesi planlanan The Batman'de Pattinson'ın yanı sıra Riddler rolünde Paul Dano, Alfred rolünde Andy Serkis, Kedi Kadın rolünde Zoe Kravitz ve Penguen rolünde Colin Farrell rol alıyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Yahoo News

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU