"Beni milyoner yaptığınız için teşekkür ederim" diyen Squid Game yıldızı, izleyicileri şoke etti

Aktörün alaycı paylaşımı takipçilerini ketenpereye getirdi

(Netflix)

Squid Game yıldızı, dizinin sürpriz başarısının ardından kendisini “milyoner” yaptığı için dünyaya teşekkür ederek takipçilerini şaşırttı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

17 Eylül'de yayımlanmasından bu yana 111 milyondan fazla hanenin Kore dilindeki diziyi izlemesi, Bridgerton'ı geride bırakarak Squid Game'i dijital yayın platformunun en başarılı dizisi yaptı.

Squid Game halihazırda Sex Education'ın üçüncü sezonu, Midnight Mass ve Maid gibi yeni yayımlanan diğer dizileri de geçerek dünya genelinde platformun en iyi 10 listelerinde zirvede yer alıyor.

Dizinin başarısı tazeyken, gangster Jang Deok-su'yu oynayan aktör Heo Seung-tae, Instagram'da şunları yazdı:

Beni milyoner yaptığınız için teşekkür ederim.

Fakat birçok kişi aktörün aşırı derecede zengin olmaktan bahsettiğini varsayarken Heo aslında Instagram'daki takipçi sayısına atıfta bulunuyordu.

Birçok kişi oyuncunun küstah görünen gönderisi karşısında şoke olduklarına dair yorum yaptıktan sonra bir takipçi "DURUN BU BİR MİLYON TAKİPÇİYE ULAŞMASIYLA İLGİLİ, AĞLIYORUM" diye yazdı.

Hayranlar ilk seferde kaçırmış olabilecekleri ayrıntılar için her sahneyi hararetle inceliyor. Bu ayrıntılardan biri, dizinin finalindeki şaşırtmacaya dair ilk bölümden ipucu veriyor.

 

instagram.png

"Squid Game" yıldızının paylaştığı fotoğrafla birlikte kullandığı ifade pek çok kişinin aklına ilk gelen şeyden bahsetmiyordu (Instagram @heosungtae)​​​​​

 

Yaşlı adam Oh Il-nam'ı (O Yeong-su) içeren bütün sahneleri izleme şeklinizi değiştirecek bir teori de ağızdan ağza dolaşıyor.

Squid Game, Netflix'ten izlenebilir ancak muhtemelen bunu zaten biliyorsunuz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU