Ortak yayının ardından Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Umuyorum bu bir başlangıç olur

Ekrem İmamoğlu ortak TV programının ardından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı

Fotoğraf: AA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu program çıkışında eşi ve oğlu ile birlikte gazecilerin sorularını yanıtladı. 

İmamoğlu, "Umuyorum bu bir başlangıç olur. Bu emeği geçiren tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Kararı İstanbullular verecektir. Milletimiz iradesini 23 Haziran'da gösterecektir. Her şey çok güzel olacak." dedi

Ekrem İmamoğlu sohbet edebilmenin siyasi ortamın geleneği haline dönüşmesini umduğunu söyledi:

Sohbet edebilme, paylaşabilme, toplumun ve ekranların huzurunda insanların derdini söyleyebilme, her siyasi ortamın bir geleneği haline dönüşmesini umuyorum. Çok değerli bir şey bu. Millet keyfini yaşadı. Onun için bu emeği gösteren, her koşulda bu görüntüyü nakleden tüm medya kuruluşlarına ve basın mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.

İmamoğlu daha sonra sosyal medya hesabından, Yıldırım ailesi ile programdan sonra çektirdikleri fotoğrafını "Bu akşam ülkemizin demokrasi süreci adına önemli bir buluşma gerçekleştirdik. Bu önemli buluşmayı böylesine güzel bir fotoğrafla da taçlandırdık. Sayın Binali Yıldırım’a, İsmail Küçükkaya’ya, emek veren teknik ekibe ve bizleri izleyen milyonlara teşekkürlerimi sunuyorum." notuyla paylaştı. 
 

 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU