Uğur Dündar ortak yayını değerlendirdi

Daha ortak yayının moderatörlüğü teklif edilen Dündar, İmamoğlu-Yıldırım yayınında konuşmacılara verilen süreyi eleştirdi, Amerikan formatı diye tanımladığı programın yapısının Türkiye'ye uygun olmadığını söyledi

Fotoğraf: İmamoğlu-Yıldırım ortk yayını

Gazeteci Uğur Dündar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın canlı ortak yayınının fortmatını sosyal medyadan değerlendirdi.

Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada adaylara soruları azami üç dakikalık süre içinde yanıt verme sınırlandırmasını eleştirdi. 
 


Program için moderatörlük teklif edilen ancak bunu kabul etmeyen Uğur Dündar, yayın akışını yanlış buldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dündar, "Büyük Buluşma'nın ilk bölümünden edindiğim izlenim: Konuşmacılar için tanınan 3'er dakikalık süreler kısa kalıyor. Daha uzun tutulmalıydı!.." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar programa verilen ikinci reklam arasında hem program formatı hem katılımcılar hem de moderatör İsmail Küçükkaya ile ilgili bir tweet daha attı. 
 


Programın formatını ABD'deki şova dayalı formatlara benzeten Dündar, bunun Türkiye'ye uygun olmadığını belirttii, moderatörl İsmail Küçükkaya için tarafsız yorumu yaptı.  

Yayının bitiminde ise formatın seyirciye beklenen heyecanı vermediğini yazdı. 
 


Canlı yayının hemen başında Uğur Dündar'ın sosyal medya lincinden ötürü yayını gerçekleştiremediğini söyleyen İsmail Küçükkaya ise "Keşke bu yayını Dündar gerçekleştirebilseydi" dedi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU