MHP Lideri Bahçeli 3 günlük programın ardından İstanbul'dan ayrıldı

Seçimlerin iptali sürecinde "Seçim iptal edilirse mitili İstanbul'a atacağım" diyen Bahçeli, cuma günü geldiği İstanbul'dan ayrıldı

23 Haziran'da gerçekleşecek seçim için “İstanbul’a mitili atacağım” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 günlük programın ardından Ankara'ya geri döndü.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Bahçeli'nin Ankara'ya geri döndüğünü sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Bahçeli, 'mitil' tartışmasına bugünkü programında da değinmiş, Hemşehri Dernekleri'nin toplantısında "Mitilim artık İstanbul'dadır" demişti.

Seçimden önceki 'mitil' çıkışı çok tartışılan Bahçeli, seçimin iptal edilmesinin ardından 23 Haziran kampanasına katılmak için geçtiğimiz cuma günü, yani seçime 9 gün kala İstanbul'a geldi

14 Haziran'da partisinin yayın organı Bengütürk televizyonu, Türkgün Gazetesi ve partisinin İstanbul teşkilatını ziyaret etti.

Cumartesi günü Ataköy Sheraton Otel'de "Muhtarlarla Kahvaltı Programı"na katılan Bahçeli yine aynı otelrde sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Bahçeli bugünse hemşehri dernekleri temsilcileriyle yine Ataköy Sheraton Otel'de bir araya geldi, son olarak da Fatih Karagümrük Spor Kulübünü ziyaret etti.

Bahçeli'nin İstanbul'a gelişi de sosyal medya hesabından paylaşılan bir video ile duyurulmuştu.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU